Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Magneti Marelli, μέλος του ομίλου Fiat

Λόγω της συνεχούς τεχνολογικής εξέλιξης, ιδιαίτερα στον τομέα των ηλεκτρονικών, η ανάγκη να είναι ένα συνεργείο μέλος ενός οργανωμένου δικτύου είναι όλο και πιο έντονη. Για τον λόγο αυτό η Magneti Marelli, μέλος του ομίλου Fiat, οργάνωσε ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων Checkstar, πιστεύοντας ότι ο επαγγελματισμός είναι ένα πλεονέκτημα που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον τελικό καταναλωτή. Και πρόσφατα οργάνωσε το πρώτο συνέδριο του δικτύου Checkstar στην Ελλάδα, στο οποίο συμμετείχαν όχι μόνο μέλη του δικτύου, αλλά και συνεργεία που ενδιαφέρονται να εισέλθουν στο δίκτυο Magneti Marelli. Στο συνέδριο έγινε παρουσίαση του προγράμματος τριετούς ανάπτυξης του δικτύου, ανάλυση των προδιαγραφών και των χαρακτηριστικών του προγράμματος ενώ έγινε ενημέρωση και για τα νέα προϊόντα και διαγνωστικά μηχανήματα που θα εμπορεύεται η εταιρεία το 2011.

Η Magneti Marelli, άλλωστε, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση του δικτύου των συνεργατών της, των ανθρώπων του κλάδου του αυτοκινήτου, αλλά και των ίδιων των οδηγών σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο της, πιστεύοντας ότι έτσι ...
συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της βιώσιμης μετακίνησης, που θα βασίζεται σε μια έξυπνη και «φιλική προς το περιβάλλον» χρήση των οχημάτων. Μια στρατηγική που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τη συνολικότερη στρατηγική του ομίλου Fiat για φιλική προς το περιβάλλον αυτοκίνηση, η οποία επιβεβαιώνεται στην πράξη και από το γεγονός ότι η Fiat είναι ο κατασκευαστής τα αυτοκίνητα του οποίου έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη.

Σε αυτή τη στρατηγική εντάσσεται και η υποστήριξη της Magneti Marelli στο πρόγραμμα EcoPatente στην Ιταλία, που στοχεύει στο να καταστήσει τους νέους οδηγούς ενήμερους για τα ζητήματα σχετικά με τη βιώσιμη μετακίνηση. Στο πρόγραμμα, που απευθύνεται άμεσα στους νέους την περίοδο που εκπαιδεύονται για να πάρουν την άδεια οδήγησης, συμμετέχουν σχολές οδηγών, οι οποίες λαμβάνουν ένα σετ διδασκαλίας με τους κανόνες φιλικής προς το περιβάλλον οδήγησης, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται, εκτός από τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς πίσω από το τιμόνι και τις νέες τεχνολογίες, η τηλεματική και η χρήση των δικτύων επικοινωνίας. 
[FIAT]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...