Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Selenia Multipower Gas 5W-40 για υγραεριοκίνητα αυτοκίνητα

Ξεκίνησε η διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου λιπαντικού Selenia Multipower Gas 5W-40. Πρόκειται για ένα πλήρως συνθετικό λιπαντικό σχεδιασμένο για βενζινοκινητήρες (υπερτροφοδοτούμενους ή ατμοσφαιρικούς) που χρησιμοποιούν ως καύσιμο και φυσικό αέριο (CNG) ή υγραέριο (LPG).

H μοναδική του σύσταση ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις που δημιουργεί η χρήση CNG ή LPG, τα οποία δεν έχουν λιπαντικές ιδιότητες όπως η βενζίνη.

Πιο συγκεκριμένα, το Selenia Multipower Gas 5W-40:...

• Βελτιώνει την προστασία των βαλβίδων από την αυξημένη φθορά που προκαλείται από τα CNG ή LPG
• Εξουδετερώνει τα συμπλέγματα οξέων που δημιουργούνται κατά την καύση CNG/LPG
• Αποτρέπει τη μείωση της απόδοσης του κινητήρα
• Μειώνει τη φθορά των ωστηρίων (μέσω ενός νέου ειδικού προσθέτου)
• Έχει χαμηλό ιξώδες που βελτιώνει την κρύα εκκίνηση του κινητήρα
• Αυξάνει την οικονομία καυσίμου
• Είναι συμβατό ακόμα και με τους πιο εξελιγμένους τριοδικούς καταλύτες
• Είναι κατάλληλο για κινητήρες Euro 5

Το Selenia Multipower Gas έχει μια ειδική φόρμουλα που μέσω των αναθυμιάσεων του λιπαντικού επιτυγχάνει κορυφαία απόδοση στην επικόλληση του λιπαντικού ανάμεσα στις βαλβίδες και τις έδρες του, μειώνοντας τις τριβές και διατηρώντας καθαρό το διάστημα ανάμεσά τους.

Ο αυξημένος αρχικός βαθμός αλκαλικότητας (ΤΒΝ) συνεισφέρει στην εξουδετέρωση της οξύτητας του λιπαντικού, αποτρέποντας τη χημική φθορά των μηχανικών μερών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης του μέχρι την επόμενη αλλαγή λαδιού. Το Selenia Multipower Gas 5W-4 καλύπτει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές: SAE 5W-40, API SM, ACEA A3/B4/C3, FIAT 9.55535-T2.

Η διάθεση όλων των προϊόντων Selenia στην ελληνική αγορά γίνεται μέσω του επίσημου δικτύου της Fiat Group Automobiles Hellas.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...