Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καθαρός και στιβαρός ήχος από τον …πρωταθλητή στα συστήματα αυτοκινήτου. Η Pioneer παρουσιάζει τα νέα subwoofer της σειράς Champion.

Καθαρός και στιβαρός ήχος από τον …πρωταθλητή στα συστήματα αυτοκινήτου. Η Pioneer παρουσιάζει τα νέα subwoofer της σειράς Champion.

Η Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer για την ελληνική αγορά, παρουσιάζει τα νέα subwoofer αυτοκινήτου της σειράς Champion, που συνδυάζουν πανίσχυρη ισχύ εξόδου, καθαρό και δυνατό ήχο μπάσου, αλλά και νέο προηγμένο σχεδιασμό. Τα νέα subwoofer Champion υιοθετούν τεχνολογίες της σειράς SPL τα οποία έχουν ‘σπάσει’ τα παγκόσμια ρεκόρ επιδόσεων! Τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν τα...
TS-W309, TS-W309S4, TS-W309D4 διαμέτρου 30 εκ. και τα TS-W259S4 και TS-W259D4 διαμέτρου 25 εκ..

“Τα μικρά ηχεία δε μπορούν να αποδώσουν τις χαμηλές συχνότητες, για τις οποίες είναι σχεδιασμένα τα subwoofer, συχνά τα χαμηλά μπάσα ...λείπουν από τον ήχο των περισσότερων ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, λόγω περιορισμένου χώρου”, δήλωσε ο κος Δρόσος Δρόσος, Διευθυντής Marketing του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys. “Με τα subwoofer της νέας, βελτιωμένης σειράς Champion, η Pioneer πραγματοποιεί σημαντικά άλματα εξέλιξης στα subwoofer, ώστε να μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές πληθώρα τρόπων για να καλύψουν αυτό το κενό στον ήχο των χαμηλών συχνοτήτων.”
Οι χρήστες που αναζητούν μια οικονομική λύση για το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου τους και που παράλληλα επιθυμούν να προσθέσουν ισχυρό ήχο μπάσου θα εκτιμήσουν τον γεμάτο και στιβαρό ήχο που προσφέρει η σειρά Champion. Τα μοντέλα της σειράς αποτελούνται από σύνθετο κώνο woofer IMPP αυξημένο κατά 14% σε μέγεθος, ο οποίος είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να επιτρέπει καλύτερη διάχυση του ήχου.
Η σειρά Champion διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά στα οποία περιλαμβάνονται:
• Ενσωματωμένοι ακροδέκτες στη μία πλευρά: για μεγαλύτερη ευελιξία και εύκολη εγκατάσταση, όλοι οι ακροδέκτες των ηχείων της σειράς Champion είναι τοποθετημένοι στη μία και όχι στις δύο πλευρές του subwoofer, όπως στα συμβατικά μοντέλα.

• Πηνίο φωνής από χαλκό με τύλιγμα αλουμινίου: το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται για το τύλιγμα του πηνίου φωνής βελτιώνει τη θερμική ακτινοβολία, κάτι που ελαχιστοποιεί την ανάγκη για ένα βαρύ πηνίο, αφού μειώνει το βάρος του κατά 7%. Επιπλέον, οι οπές στο τύλιγμα του πηνίου μειώνουν την παραμόρφωση.

• Μονό ή διπλό πηνίο φωνής: τα subwoofer είναι διαθέσιμα με μονό ή διπλό πηνίο φωνής 4Ω, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία εγκατάστασης. 
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...