Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς λειτουργούν τα αυτοκινούμενα οχήματα της Google

Υπέροχο βίντεο μας εισάγει σήμερα στα μυστικά της τεχνολογίας του αύριο!
Αν πάντα το είχατε απορία πώς μπορούν και πλοηγούνται τα αυτοκινούμενα αμάξια της Google μέσα στην κίνηση της πολύβουης πόλης, τώρα μπορείτε να μάθετε.

Την ώρα λοιπόν που τα έξυπνα ρομποτικά αυτοκίνητα αποτελούν διαπρεπές όνειρο της ανθρωπότητας για το όχι και τόσο μακρινό μέλλον, η Google τα έχει κάνει ήδη πράξη στο στρατηγείο της στο Mountain View της Καλιφόρνιας.

Και βέβαια είναι άλλο να έχεις ένα τέτοιο πειραματικό όχημα σε πίστα να βολτάρει γύρω από ...
κώνους και τελείως διαφορετική ιστορία να το βλέπεις στους δρόμους σε πραγματικές συνθήκες πόλης να αλληλεπιδρά με τους άλλους οδηγούς και τους πεζούς!

Κι όμως, μπορεί να γίνει, όπως μας δείχνει ο διαδικτυακός κολοσσός στο υπέροχο υλικό που έφτιαξε για την περίφημη μηχανοκίνητη τρέλα του.

Απολαύστε λοιπόν τα self-driving cars της Google, τα αυτοκίνητα που αναλύουν και υπολογίζουν πλήθος δεδομένων το δευτερόλεπτο για να προβούν στην ιδανικότερη κίνηση: όταν, ας πούμε, το φανάρι είναι πορτοκαλί, το έξυπνο αμάξι υπολογίζει σε κλάσματα αν είναι καλύτερο να σταματήσει ή να επιταχύνει για να περάσει, πάντα με γνώμονα την ασφαλέστερη δυνατή κίνηση.

Και βέβαια ο υπολογιστής του αυτοκινήτου ξέρει πότε το όχημα έχει προτεραιότητα, γι' αυτό και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μέχρι και τα σήματα με το χέρι που κάνουν συνήθως οι μηχανόβιοι και οι ποδηλάτες αναγνωρίζει, στην προσπάθειά του να περιορίσει το ρίσκο που αποτελεί κάθε αμάξι για αυτούς...

Τα υπόλοιπα στο απίστευτο βίντεο...

Πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...