Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ος Αγώνας GTCC Καρτόδρομος Αφιδνών 15/6/2014

Όπως είναι γνωστό, ο 2ος αγώνας του επάθλου GTCC ήταν προγραμματισμένος για την επόμενη Κυριακή 1/6 στην πίστα των Μεγάρων και θα γινότανε σε συνδυασμό με τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Drift.

Ωστόσο, όπως θα είδατε, μέχρι τώρα δεν είχαμε εκδώσει σχετικό Δελτίο Τύπου. Και αυτό γιατί μέχρι και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων (παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις που είχαμε) δεν έχει λάβει την απαραίτητη άδεια...
καταλληλότητας, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να γίνει αυτό, δεν μπορεί να διεξαχθεί εκεί καμία εκδήλωση, πόσο μάλλον αγώνας του GTCC ενταγμένος στα έπαθλα της ΟΜΑΕ.

Κατόπιν τούτου, ήταν αδύνατο να προκηρύξουμε αγώνα σε πίστα που δεν ξέρουμε πότε και αν, θα λάβει την κατάλληλη πιστοποίηση. Κάναμε προσπάθειες να μεταφέρουμε τον αγώνα σε άλλον χώρο την ίδια ημερομηνία ώστε να μην αλλοιωθεί ο πρόγραμμα μας, ως προς τις προκηρυγμένες ημερομηνίες, αλλά και αυτό δεν ήταν δυνατό, μέσα στα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια που έχουμε θέσει για τους αγώνες GTCC.

Η καλύτερη δυνατή λύση ήταν ο αγώνας να μεταφερθεί στο Καρτοδρόμιο στις Αφίδνες για τις 15/6, με βασικό κριτήριο ο αγώνας να γίνει σωστά και όλοι οι συμμετέχοντες να έχουνε το απαραίτητο χρόνο να δηλώσουν συμμετοχή και να προετοιμάσουν τα αυτοκίνητα τους.

Τη επόμενη εβδομάδα θα εκδώσουμε νέο Δελτίο Τύπου, με την προκήρυξη και τις λεπτομέρειες για τον αγώνα.

Το προεδρείο του GTCC


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...