Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το σαββατοκύριακο 31 Μαΐου και 01 Ιουνίου η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη πίστα dragster της Ελλάδος θα ανοίξει για ένα διήμερο γεμάτο περάσματα και κόντρες

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ , ενώ οι οδηγοί των μοτοσυκλετών θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΑΜΟΤΟΕ.

Όλα τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένες συμφώνα με τους καινούριους κανονισμούς της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ αντίστοιχα , ενώ να ενημερώσουμε...
ότι θα υπάρχουν τεχνικοί έφοροι της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ για να ελέγχουν όλα τα οχήματα.

Στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουμε 50% έκπτωση σε ότι άτομα και οχήματα ταξιδέψουν ( ANEK-SUPERFAST -ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 21042224402104222440)

Όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να δηλώνουν την συμμετοχή τους ΚΑΙ τηλεφωνικά στο 2810301289-6972872983 , ώστε να δηλώνουν και το τι θα ταξιδέψει με τα καράβια για να έχουν την έκπτωση με αυτά.

Oι οδηγοί των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών πρέπει να δηλώνουν σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στους ανηρτημένους κανονισμούς για κάθε είδος αγώνα, Dragster Auto, Drag Day Auto και Dragster Moto.

Ετοιμαστείτε για ένα διήμερο φωτιά!!!!



Diakakis Nikos
Pro Action motosport events
2810301289-6972872983


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...