Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το πρώτο Mustang στο Διάστημα είναι γεγονός!

Ένα μικρό βήμα για τη Ford, ένα τεράστιο βήμα για τη γήινη αυτοκίνηση...
Εκεί που δεν έχει σκεφτεί ποτέ να πάει ανθρώπινη μηχανοκίνητη κατασκευή, εκεί πήγε το νέο μοντέλο του θρυλικού Mustang, στο τελευταίο σύνορο του ανθρώπου δηλαδή, το Υπερπέραν!

Ένα βήμα εξάλλου που το περιμέναμε, καθώς μετά το Mustang που σκαρφάλωσε στο παρατηρητήριο...
του λαμπρού ουρανοξύστη Empire State Building της Νέας Υόρκης, τι θα μπορούσε να ανακόψει τη συνεχώς ανοδική του πορεία;

Το πρώτο Mustang στη στρατόσφαιρα είναι λοιπόν πραγματικότητα και έχουμε ένα μετεωρολογικό μπαλόνι να ευχαριστήσουμε γι' αυτό. Όχι πύραυλο, όχι, ένα μπαλόνι!

Φτάνοντας λοιπόν σε ύψος 33 χιλιομέτρων (έπειτα από 74 λεπτά), το μπαλόνι σπάει και... «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα»: το Mustang επιστρέφει στη Γη με ασύλληπτες ταχύτητες και Felix Baumgartner τρόπο και προσγειώνεται τελικά πάνω σε χωράφι.

Κι έτσι γιορτάστηκε η 50ή επέτειος του μοντέλου-μύθου της αμερικανικής αυτοκίνησης, ενώ μέχρι τώρα θα έχετε καταλάβει στα σίγουρα ότι δεν μιλάμε για το νέο μοντέλο του 2015, αλλά για πλαστική μινιατούρα!

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η Ford έχει κατασκευάσει περισσότερα από 9 εκατομμύρια Mustang στον τελευταίο αυτό μισό αιώνα, κανένα δεν είχε σκεφτεί ποτέ να πάει στο Διάστημα. Το εντυπωσιακό event δεν οργανώθηκε από την ίδια τη Ford, αλλά από τον αντιπρόσωπό της στην Καλιφόρνια, Big Valley Ford. Επόμενος σταθμός, ο πλανήτης Άρης...


Πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...