Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου αναμένεται αύριο στον Πειραιά!

Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα, το “Regal Princess” ετοιμάζεται να υποδεχθεί ο ΟΛΠ Α.Ε. την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 κατά την πρώτη του επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά.

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο (Μάιος 2014) ναυπηγήθηκε στην Ιταλία, έχει μήκος ...
330 μ., 1350 άτομα πλήρωμα, ζυγίζει 142.714 τόνους και στα 18 καταστρώματα του μπορεί να φιλοξενήσει 3560 επιβάτες σε 1780 καμπίνες.

Τον πλοίαρχο Edward Perrin θα υποδεχθούν στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε., ενώ ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Γιώργος Ανωμερίτης θα του επιδώσει ειδική αναμνηστική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου κατά τη διάρκεια της επόμενης επίσκεψης του στις 23 Ιουνίου 2014 οπότε και θα γίνει η επίσημη τελετή επί του πλοίου.

Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 16 Μαΐου μετά την ονοματοδοσία του και θα συνεχίσει το ταξίδι του στα ελληνικά νησιά.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...