Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mad about Africa

Με δύο Honda XR 250 και οδηγό το πάθος για off-roading, ο Ηλίας Βροχίδης και η Χριστίνα Πεφάνη αποφάσισαν να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια, ένα ταξίδι στην άγνωστη ήπειρο της Αφρικής.

Το “Mad About Africa” ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο από το Μαρόκο και διασχίζοντας τη βόρεια και δυτική ακτή της Αφρικής, Δυτική Σαχάρα, Μαυριτανία, Σενεγάλη, Γουινέα, Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα, Μπουρκίνα Φάσο, Τόγκο, Μπενίν, σήμερα, μετά από 8 μήνες βρίσκεται στη...
Νιγηρία. Το πλάνο είναι, να φτάσουν μέχρι το νοτιότερο άκρο της ηπείρου, το Cape Town, και από εκεί να ανέβουν βόρεια, αυτή τη φορά από την ανατολική πλευρά, εάν οι συνθήκες που επικρατούν στις εμπόλεμες περιοχές το επιτρέψουν.


Η eXTra products είχε τη χαρά να υποστηρίξει την προσπάθεια πραγματοποίησης του δύσκολου αυτού ταξιδιού, τόσο με προϊόντα, όσο και με παροχή τεχνικής υποστήριξης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πριν από την αναχώρηση.

Aναρτήσεις WP, λιπαντικά Denicol, αλυσίδες και γρανάζια AFAM και δισκόφρενα και τακάκια Brembo … ….τίποτα λιγότερο από τα κορυφαία προϊόντα για ένα τόσο απαιτητικό ταξίδι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ταξίδι του Ηλία και της Χριστίνας βήμα-βήμα, να γνωρίσετε από κοντά τους τόπους που επισκέπτονται, την ιστορία τους, τα αξιοθέατά τους και τις συνήθειες των ανθρώπων της Αφρικής στο http://madnomad.gr

Η eXTra products θα σας ενημερώνει σε τακτά διαστήματα για την πορεία του ταξιδιού τους.



Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:
eXTra products
τηλ : 210 9213286-7, Fax: 210 9243160
e-mail : sales@extraproducts.gr | www.extraproducts.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...