Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τελετή παραλαβής από τo Λιμενικό Σώμα, των πρώτων νέων περιπολικών Nissan QASHQAI 1.6 dCi 4X4

Στην άμεση ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος με εξήντα πέντε (65) περιπολικά οχήματα της νέας γενιάς του μοντέλου QASHQAI, προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο...
εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη αγορά των εξήντα πέντε (65) περιπολικών QASHQAI, συγχρηματοδοτείται κατά 95% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων και κατά 5% από εθνικούς πόρους.

Στην τελετή παραλαβής των πρώτων, εκ των συνολικά 65 οχημάτων, παρέστη σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθώς και η ανώτατη ηγεσία του Λιμενικού Σώματος. Από την πλευρά της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, παρέστη ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Τάκης Θεοχαράκης.

Τα συγκεκριμένα οχήματα που με την κορυφαία ποιότητα και τις δυνατότητές τους, κέρδισαν την απόλυτη εμπιστοσύνη του Λιμενικού Σώματος, είναι εξοπλισμένα με τον κορυφαίο πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων dCi, διαθέτουν τετρακίνηση και αναμένεται να συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό, στην ανανέωση του στόλου των χερσαίων μέσων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και κατ΄ επέκταση στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας του.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...