Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσκοπισμός και Οδική Ασφάλεια στην Ελλάδα και διεθνώς

Σύμφωνο Συναντίληψης & Συνεργασίας μεταξύ του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» για τη σύσφιξη της συνεργασίας σε θέματα οδικής ασφάλειας, υπεγράφη το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας Χαλκίδος, στο πλαίσιο της 30ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης...
(Π.Α.Π.Ε.), από τον Πρόεδρο του Δ.Σ./Σ.Ε.Π. κ. Χρήστο Λυγερό και την Πρόεδρο του Δ.Σ./Ι.Ο.ΑΣ. κ. Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά. Την τελετή υπογραφής προλόγησε ο κ. Θ. Κεφαλάς Γενικός Έφορος Σ.Ε.Π. και ο κ. Κ. Δερβεντζής Περιφερειακός Έφορος Εύβοιας και την παρακολούθησαν η κα Τζοβάνα Γκόγκου, εκπρόσωπος από το γραφείο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Σ. Κεδίκογλου, ο κ. Γ. Μπαντούνας εκπρόσωπος του Νομάρχη Ευβοίας, ο κ. Δ. Μανίκης Αναπληρωτής Γενικός Έφορος, ο κ. Αθ. Ευσταθίου Μόν. Βοηθός Γενικού Έφορου καθώς και μεγάλος αριθμός Ανιχνευτών και ενήλικων Βαθμοφόρων που συμμετείχαν στην 30η Π.Α.Π.Ε.

Πρόκειται για μια εποικοδομητική συνεργασία και συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο πέντε (5) και πλέον ετών, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, η οποία επιβεβαιώνεται και επικυρώνεται εγγράφως, συστηματοποιώντας τη συνεργασία Ι.Ο.ΑΣ.-Σ.Ε.Π. με την:

- κατάρτιση προγραμμάτων με ιδέες για δράσεις

- πραγματοποίηση από κοινού δράσεων και ημερίδων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, κινητοποίησης και προσφοράς υπηρεσίας σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

- παραγωγή ενημερωτικού υλικού

- κατάθεση από κοινού προγραμμάτων για χρηματοδότηση


Η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» ιδιαίτερα συγκινημένη που βρέθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες νέους με έκδηλο το ενδιαφέρον τους για την Οδική Ασφάλεια και τον ενθουσιασμό τους για δράση, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «οι δράσεις που θα αναπτυχθούν μέσα από τη συνεργασία του ΣΕΠ και του Ι.Ο.ΑΣ. θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην πρόληψη και την προστασία της ζωής στους δρόμους της χώρας μας αλλά και θα αποτελέσουν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση διεθνώς. Το γεγονός ότι οι πρόσκοποι αποτελούν το μεγαλύτερο εθελοντικό Οργανισμό για νέους στον κόσμο και η εδραίωση των πρωτοβουλιών μας «Scouting For Global Road Safety» για την Οδική Ασφάλεια των τελευταίων 4 χρόνων που ξεκίνησαν από την Ελλάδα, με το σχετικό ψήφισμα του ΟΗΕ για τη δράση μας διεθνώς, αποτελούν μια μεγάλη αναγνώριση και ενθάρρυνση σε αυτή την κατεύθυνση που μας ενώνει στο όραμα για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο χωρίς τροχαία συμβάντα».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π. έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι « ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος μόνο με υπεύθυνες πρωτοβουλίες που σέβονται την ανθρώπινη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της. Η εν λόγω συνεργασία δυο υπεύθυνων φορέων όπως είναι το Σ.Ε.Π. και το Ι.Ο.ΑΣ. αναπτερώνει τις ελπίδες μας και ενδυναμώνει τις προσπάθειες μας για ένα καλύτερο κόσμο σε δύσκολους καιρούς.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...