Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Athens Auto Festival έως και την Κυριακή 11/5 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δείτε και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς

Το Athens Auto Festival η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου,πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες από την Τετάρτη 7 έως και την Κυριακή 11 Μαϊου.

Ωρες λειτουργίας, καθημερινές και Σαββατοκυριακο από τις 10:00 έως 21:00

Στον απέραντο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α), οι φίλοι του αυτοκινήτου θα απολαύσουν ένα μοναδικό πενταήμερο εκπλήξεων.

Όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, όλη η γκάμα της κάθε εταιρείας.




  • Επαγγελματικά αυτοκίνητα μικρά και μεγάλα
  • Υβριδικά
  • Υγραεριοκίνητα
  • Αεριοκίνητα (φυσικό αέριο)
  • Ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα
  • 4Χ4 (Τετρακίνητα αυτοκίνητα,SUV & OFFROAD)
  • OFFROAD TEST DRIVE-Σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.
  • Τροχόσπιτα-Αυτοκινούμενα-Τρέιλερ.
  • Τεχνολογία Καυσίμων
  • Ελαστικά
  • Λιπαντικά
  • Αξεσουάρ
Κάθε όχημα που κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει στους δρόμους μας, θα βρίσκεται στο ATHENS AUTO FESTIVAL για να το δουν οι επισκέπτες και όσοι θελήσουν να το οδηγήσουν.

Ειδικά για τις ανάγκες του Test Drive ολόκληρος ο χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου θα μετατραπεί σε μία ασφαλή και ενδεικτική πίστα δοκιμών.





Μια σειρά από εκδηλώσεις, με αγωνιστικά αυτοκίνητα, κλασσικά αριστουργήματα, τεχνολογικά θαύματα και μελλοντικά όνειρα, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, τις πέντε ημέρες του φεστιβάλ.

Και ακόμα: Τα χρώματα, η μουσική, τα υπαίθρια καφέ, η παιδική auto χαρά, και τα συνεχή happenings εγγυούνται μια υπέροχη και αξέχαστη ημέρα στο κοινό που θα επισκεφθεί το πρώτο ATHENS AUTO FESTIVAL 7-11 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α).

H τιμή του εισιτηρίου είναι 4€. Για άνεργους, φοιτητές και νέους 2€.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο event βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/AthensAutoFestival

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...