Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα ανάκληση για την Toyota: Αυτήν την φορά πρόκειται για αυτοκίνητα της θυγατρικής της LEXUS

Από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώθηκε:

Στην ανάκληση 113 Lexus GS 300, IS 250 και RX 300 για έλεγχο των υγρών και της αντλίας φρένων προχωρά η επίσημη αντιπροσωπεία του ιαπωνικού ομίλου για την ελληνική αγορά, Τoyota Ελλάς ΑΒΕΕ.

Η ανάκληση αφορά αυτοκίνητα παραγωγής από ...
28 Σεπτεμβρίου 2004 έως 9 Δεκεμβρίου 2005 για τα μοντέλα Lexus GS 300, IS 250 και από 10 Φεβρουαρίου 2003 έως 22 Νοεμβρίου 2005 για το RX 300.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση τα υγρά των φρένων περιέχουν πολυμερή τα οποία δρουν ως λιπαντικά συστατικά σε ορισμένα εξαρτήματα του συστήματος πέδησης. Στη περίπτωση χρήσης υγρών φρένων που δεν περιέχουν αυτά τα πολυμερή, ή τα περιέχουν σε χαμηλή περιεκτικότητα, ένα μέρος του ελαστικού παρεμβύσματος της αντλίας φρένων, το οποίο βρίσκεται στο πίσω άκρο της αντλίας, μπορεί να στεγνώσει, με πιθανότητα τη στρέβλωσή του κατά τη κίνηση του εμβόλου της αντλίας. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι πιθανή μια πολύ μικρή διαρροή υγρών φρένων, η οποία θα γίνει αμέσως αντιληπτή από τον οδηγό, αφού θα ενεργοποιηθεί η προειδοποιητική λυχνία των φρένων στο όχημά του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες θα ενημερωθούν εγγράφως για να γίνει έλεγχος των υγρών και της αντλίας φρένων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Toyota Ελλάς ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 2808222 (09:00 έως 20:30).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...