Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Άστον Μάρτιν στην τουρκική αγορά

Η "θρυλική" Άστον Μάρτιν, σήμα - κατατεθέν του κινηματογραφικού κατασκόπου Τζέιμς Μποντ, εισέρχεται στην αγορά της Τουρκίας, μέσω της εταιρίας "Borusan Automotive", η οποία είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή του συγκεκριμένου πολυτελούς αυτοκινήτου στην τουρκική αγορά.
Ο διευθύνων σύμβουλος της "Borusan Automotive", Άγκα Ούγκουρ δήλωσε, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι η εταιρία έδωσε παραγγελία για...
την παραλαβή έξι αυτοκινήτων.
Επίσης, υπογράμμισε ότι οι προσπάθειες της εταιρίας για την εισαγωγή του πολυτελούς αυτοκινήτου στην Τουρκία ξεκίνησαν το 2008.
Τον Απρίλιο του 2010, σημείωσε ο κ. Ούγκουρ, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ της "Borusan Automotive" και της "Aston Martin" και υπεγράφη επιστολή πρόθεσης συνεργασίας.
Η πρώτη 'Αστον Μάρτιν, που εισήχθη, πρόσφατα, στην Τουρκία, θα παρουσιαστεί στο καταναλωτικό κοινό της Τουρκίας στην έκθεση αυτοκινήτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη.
Οι λάτρεις της Άστον Μάρτιν, αλλά και όσοι θέλουν να την αποκτήσουν, λόγω της "γοητείας" της, θα πρέπει να καταβάλλουν ποσό που κυμαίνεται από 250.000 μέχρι και 360.000 ευρώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...