Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολοκληρώθηκε και η τελική φάση του διαγωνισμού της Toyota Ελλάς και του περιοδικού 4Τροχοί για την ανάδειξη του Πραγματικού Οδηγού.

Ολοκληρώθηκε και η τελική φάση του διαγωνισμού της Toyota Ελλάς και του περιοδικού 4Τροχοί για την ανάδειξη του Πραγματικού Οδηγού με τους 40 επιλεχθέντες να δίνουν το παρόν στην πίστα των Μεγάρων όπου εκπαιδεύτηκαν και διαγωνίστηκαν σε τέσσερις ασκήσεις-δοκιμασίες ασφαλούς οδήγησης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες...
αρχικά ενημερώθηκαν και στην συνέχεια εφάρμοσαν στις δοκιμασίες βασικές αρχές και τεχνικές συνδεδεμένες με την ασφαλή οδήγηση. Η σωστή θέση οδήγησης, η κατάλληλη τοποθέτηση των χεριών στο τιμόνι, η προοδευτικότητα των χειρισμών ήταν το βασικό ζητούμενο στην εκτέλεση των ασκήσεων. Από εκεί και πέρα η μικρή αράχνη έδωσε την ευκαιρία στην εκπαίδευση επάνω στον έλεγχο της υπερστροφής, το σλάλομ και η αλλαγή πορείας ανέδειξε την σημασία των ακριβών χειρισμών με στόχο την διατήρηση της δυναμικής ισορροπίας κάτω από συνεχόμενες αλλαγές κατεύθυνσης, το φρενάρισμα με αποφυγή εμποδίου στόχευε στην σωστή προετοιμασία για έγκαιρη αντίδραση του οδηγού σε ξαφνικούς κινδύνους ενώ οι γύροι στην πίστα έδωσαν την ευκαιρία για κατανόηση και εκπαίδευση στις σωστές γραμμές, και τους κατάλληλους χειρισμούς πριν, στο εσωτερικό και κατά την έξοδο από τις στροφές.

Η φάση της τελικής αξιολόγησης για την ανάδειξη του νικητή που θα ταξιδέψει μαζί με την συντακτική ομάδα του περιοδικού στην έκθεση της Γενεύης θα ολοκληρωθεί μετά και την αποστολή από τους διαγωνιζόμενους του αγγλικού κειμένου των τριακοσίων λέξεων με την περιγραφή της εμπειρίας τους από την συμμετοχή στον τελικό.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...