Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SKODA - 180 άλογα στην διάθεσή σας: Η κορυφαία έκδοση Skoda Fabia RS κοστίζει 17.990 ευρώ!



  • η κορυφαία σπορ έκδοση της Fabia
  • δυνατός κινητήρας 1.4TSi με 180hp
  • αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων
  • με 17.990€ η απόκτησή του


H SkodaAuto συνεχίζει την παράδοση της στα σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και επεκτείνει την γκάμα των αυτοκινήτων της που φέρουν το βαρύ λογότυπο RS πέρα από την Octavia 5.

Μετά τα Seat Ibiza Cupra, VW Polo GTI και Audi Α1 είναι η σειρά της Skoda με το Fabia στα...καλύτερά της να φέρει στην αγορά την έκδοση με τον τετρακύλινδρο 1,4 TSI κινητήρα της VW με το 7τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη να συνεπικουρεί στην θαυμάσιες επιδόσεις του turbo μοντέλου.



Η άριστη ροπή των 250 Nm του 1.400άρη κινητήρα με τα 180PS είναι διαθέσιμη από τις 2.000 έως τις 4.500 σ.α.λ., ενώ τα 0-100χλμ./ώρα έρχονται σε 7,3΄΄ και η τελική ταχύτητα του γερμανοτσεχικού μοντέλου αγγίζει τα 224 χλμ./ώρα.





Ανάλογα με το βασικό χρώμα που έχει το αυτοκίνητο, η οροφή, το σπόιλερ οροφής καθώς και οι ζάντες αλουμινίου θα διατίθενται σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς: μαύρο, άσπρο και ασημί προσδίδοντας μια ιδιαίτερη χροιά στην σπορ Fabia.


Η πιο γρήγορη Fabia παραγωγής που έχει κατασκευαστεί ποτέ μέχρι σήμερα διαθέτει... πλούσιο εξοπλισμό κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει η εταιρεία στο παρελθόν τουλάχιστον από την βασική έκδοση. Το εξοπλιστικό πακέτο της βασικής έκδοσης με τα 17.990 ευρώ περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων ESP, Hill Hold Control, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης XDS, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες, αεροδυναμικό διαχύτη.


Η Fabia RS διατίθεται με σπορ μπάκετ καθίσματα που ρυθμίζονται σε ύψος και φέρουν τα λογότυπα RS. Το σπορ δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι που ρυθμίζεται τηλεσκοπικά αλλά και σε ύψος διαθέτει χειριστήρια ( Paddles ) για τις αλλαγές ταχυτήτων στο αυτόματο κιβώτιο DSG 7-σχέσεων








Σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτά τα χρήματα τα "άλογα" που αγοράζει κανείς δεν ξεπερνούν συνήθως τα 120-130PS...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...