Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το καλεντάρι της Formula1 για το 2011...νέα πίστα στην Ινδία


Ανακοινώθηκε πρόσφατα το αγωνιστικό ημερολόγιο της Formula 1 για το 2011. Οι αγώνες αυξάνονται σε 20 αντί των 19 που υπάρχουν το 2010 ενώ υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες αλλαγές.

Ο νέος αγώνας είναι αυτός της Ινδίας, εφόσον η πίστα είναι έτοιμη εγκαίρως και εγκριθεί από τη FIA. Αν τελικά πραγματοποιηθούν 20 αγώνες, αυτό θα αποτελέσει ρεκόρ για τη Formula 1. Η έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς θα γίνει με το GP του Μπαχρέιν στις 13 Μαρτίου.

Ακολουθούν η Αυστραλία, η... Μαλαισία και η Κίνα πριν οι ομάδες επιστρέψουν στην Ευρώπη.
Το Grand Prix της Ινδίας έχει οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου. Με τον αγώνα του Abu Dhabi έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος το 2009 κι έτσι θα γίνει και το 2010. Το 2011 θα είναι όμως ο προτελευταίος αγώνας της χρονιάς και η αυλαία θα πέσει, παραδοσιακά, στη Βραζιλία και το Interlagos.

To 2010 υπήρχαν 3 περιπτώσεις συνεχόμενων αγώνων, χωρίς ενδιάμεσο κενό μίας εβδομάδας, το 2011 αυτό θα συμβεί 4 φορές, με τους αγώνες Μαλαισίας-Κίνας, Ισπανίας-Μονακό, Γερμανίας-Ουγγαρίας και Ιαπωνίας-Κορέας. Τέλος, το καλοκαιρινό διάλλειμα για τοις ομάδες θα είναι πάλι ένας μήνας ανάμεσα στους αγώνες της Ουγγαρίας και του Βελγίου.

Οι αγώνες αναλυτικά:

13 Μαρτίου, Bahrain
27 Μαρτίου, Australia

10 Απριλίου, Malaysia
17 Απριλίου, China

08 Μαΐου, Turkey
22 Μαΐου, Spain
29 Μαΐου, Monaco

12 Ιουνίου, Canada
26 Ιουνίου, Europe

10 Ιουλίου, Great Britain
24 Ιουλίου, Germany
31 Ιουλίου, Hungary

28 Αυγούστου, Belgium

11 Σεπτεμβρίου, Italy
25 Σεπτεμβρίου, Singapore

09 Οκτωβρίου, Japan
16 Οκτωβρίου, Korea
30 Οκτωβρίου, India

13 Νοεμβρίου, Abu Dhabi
27 Νοεμβρίου, Brazil
ΕΡΤ

Βάλε πολύ εύκολα και γρήγορα κερδοφόρες διαφημίσεις στο Blog ή site που έχεις....πατώντας εδώ!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...