Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Citroen C4

New C4.jpg


Ελκυστικές σμιλεμένες γραμμές, εξαιρετική ποιότητα φινιρίσματος και μια πλειάδα τεχνολογικών λύσεων και λειτουργιών, ειδικά σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών, αποτελούν τα χαρακτηριστικά του νέου CITROËN C4.

Όπως το C5 το 2008 και το C3 το 2009, το νέο CITROËN C4 για ακόμα μια φορά επιδυκνείει την έφεση της μάρκας στον δημιουργικό σχεδιασμό, την πρωτοπορία και την τεχνολογία.

Φιλικό προς το περιβάλλον:
Βασική απαίτηση κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού ήταν η δημιουργία ενός αυτοκινήτου που θα είναι όσον το δυνατόν φιλικότερο προς το περιβάλλον. Οι εξελιγμένοι κινητήρες, ο αεροδυναμικός σχεδιασμός, τα υλικά, αλλά και οι προηγμένες τεχνικές παραγωγής συμβάλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Διαθέσιμοι είναι τρεις βενζινοκινητήρες (1.4 VTi 95, 1.6 VTi 120 & 1.6 THP 155) καθώς και τρεις πετρελαιοκινητήρες (1.6 HDi 90, 1.6 HDi 110 & 1.6 HDi 150). Ο κινητήρας 1.6 HDi 110 συνδυάζεται και με την τεχνολογία micro-hybrid e-HDi που περιλαμβάνει το νέας γενιάς Stop & Start εκπέμποντας μόλις 109 g/km CO2.

Χρησιμοποιώντας προηγμένες μηχανολογικές τεχνικές, η CITROËN κατάφερε να μειώσει σημαντικά το βάρος του νέου C4. Το 99% του αυτοκινήτου είναι ανακυκλώσιμο, ενώ το 15% των πλαστικών εξαρτημάτων αποτελείται από «πράσινα» υλικά.

Με έμφαση στην ασφάλεια:
Με μεγάλη παράδοση στον τομέα της ασφάλειας, η CITROËN με το νέο C4 ενσωματώνει για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη κατηγορία μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών όπως η τεχνολογία επίβλεψης τυφλής γωνίας που βοηθά τον οδηγό να αντιληφθεί οχήματα που κινούνται παραπλεύρως του αυτοκινήτου του και δεν βρίσκονται στο οπτικό του πεδίο. Επιπλέον το προγραμματιζόμενο σύστημα περιορισμού (speed limiter) και διατήρησης ταχύτητας (cruise control), καθώς και οι υπηρεσίες eTouch, ενισχύουν το προσφερόμενο επίπεδο ασφάλειας. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον προσεκτικό σχεδιασμό απέφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα στις δοκιμές του EURO NCAP, όπου το νέο C4 απέσπασε 5 αστέρια, όντας το κορυφαίο στην κατηγορία στον τομέα “Safety assist” με επίδοση 97%.

Θέτοντας υψηλά στάνταρτ άνεσης:
New C4-int.jpgΜε στόχο την απόλυτη αίσθηση άνεσης το νέο CITROËN C4 έχει ιδιαίτερα άνετα καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση της οσφυϊκής χώρας και σύστημα μασάζ για τους εμπρός επιβάτες. Παράλληλα, οι ρυθμιζόμενοι χρωματισμοί του πίνακα οργάνων, οι πολυφωνικοί ήχοι για τις λειτουργίες και η παροχή ρεύματος 230V αποτελούν πρωτόγνωρα στοιχεία για την κατηγορία των μικρομεσαίων οχημάτων.

Το νέο CITROËN C4 θα παράγεται στο εργοστάσιο της Mulhouse στη Γαλλία, ενώ πριν το λανσάρισμα του το αυτοκίνητο θα έχει συμπληρώσει περισσότερα από 2 εκ. χλμ. δοκιμής ώστε να διασφαλιστεί η άψογη αξιοπιστία του.

[CITROEN]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...