Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανταγωνισμός χωρίς όρια στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου!


Μια καθημερινή ιστορία για το πως εξελίσσεται ο ανταγωνισμός στο κλάδο των ασφαλίσεων των αυτοκινήτων παρουσιάζει σε αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα Αγγελιοφόρος, όπου ένας πελάτης «πέτυχε» μέσα σε τρεις μέρες έκπτωση 20% από τα αρχικά ασφάλιστρα που του είχαν προταθεί και αφού είχε μεσολαβήσει και ανταγωνιστική προσφορά! 
 
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΡΑΚΗ
Κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου δέχτηκε προ ημερών τηλεφώνημα από το ασφαλιστικό πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται ο ασφαλιστής του και μία γραμματέας τον ενημέρωσε ότι, για να ανανεώσει το συμβόλαιο ασφάλισης του αυτοκινήτου του για τους επόμενους έξι μήνες, πρέπει να καταβάλει 214 ευρώ.

Εκείνος, περισσότερο λόγω του ύφους του τηλεφωνήματος, αλλά και της απουσίας επαφής με τον ασφαλιστή και παλαιό γνωστό του, αντέδρασε ενστικτωδώς και απάντησε στην κυρία ότι θα την ειδοποιούσε την επομένη αν το συμβόλαιο θα ανανεωνόταν. Θυμήθηκε ότι μια ασφαλιστική εταιρία είχε κάνει προσφορά στους εργαζόμενους της επιχείρησης στην οποία εργάζεται έκπτωση 30% και σκέφτηκε να δει αν θα μπορούσε να ενεργοποιήσει αυτό το πακέτο επ’ ωφελεία του.

Καλύτερη προσφορά

Πράγματι, βρήκε τη σχετική επιστολή, πήρε τηλέφωνο κι έμαθε ότι... αν θέλει μπορεί να κάνει το ίδιο συμβόλαιο και κάτι παραπάνω με 192 ευρώ. Την επομένη, όπως είχε δεσμευτεί, τηλεφώνησε στο πρακτορείο του ασφαλιστή του και ενημέρωσε την κυρία της φωνής του τηλεφωνήματος της προηγουμένης ότι δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, διότι βρήκε καλύτερη προσφορά.

«Πόσο, αν επιτρέπετε;», τον ρώτησε η φωνή, που, όταν άκουσε το «192 ευρώ», του είπε ότι μόλις εκείνη την ημέρα μια γνωστή ασφαλιστική εταιρία παρουσίασε κάποια καινούργια πακέτα –που δεν υπήρχαν την προηγουμένη- και μπορεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο για 198 ευρώ. «Μα, και πάλι είστε ακριβότεροι», απάντησε ο 47χρονος πελάτης, για να εισπράξει την πληρωμένη απάντηση: «Πώς κάνετε έτσι για έξι ευρώ και άλλωστε η εταιρία που σας προτείνω είναι μεγάλη, ενώ αυτή που βρήκατε επίφοβη για να κλείσει»! Συγκρατήθηκε με το ζόρι να μην πετάξει κάποιο… γαλλικό και επέμεινε ευγενικά ότι θα πληρώσει στους άλλους 192 ευρώ.
Περισσότερα  στο  http://www.agelioforos.gr/

via asfalisis.net
Δείτε το νέο site αγγελιών από το autocarnet σε συνεργασία με το sosivio.gr!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...