Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Auto Show Athens 2010 - Σαλόνι Αυτοκινήτου: Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής λόγω των εκλογών 4-12/12/2010

"ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ - ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΟΥ EVENT ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..."

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται το "Auto Show - Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010" το οποίο θα πραγματοποιηθεί σχεδόν ένα μήνα αργότερα από την εβδομάδα που είχε αρχικά ανακοινωθεί, εξαιτίας των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.


Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του σημαντικότερου εκθεσιακού γεγονότος για το αυτοκίνητο στη χώρα μας το 2010, είναι η περίοδος...
4-12 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EΧΡΟ, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Οι διοργανωτές προβλέπουν ότι έως τότε αναμένονται εξαγγελίες για το χώρο της αυτοκίνησης ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη έκθεση η οποία έχει ως πρωταρχικό της σκοπό την τόνωση του εμπορικού ενδιαφέροντος στον κλάδο του αυτοκινήτου, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα μοντέλα αυτοκινήτων και νέες τεχνολογίες κινητήρων, υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μοντέλα φυσικού αερίου και LPG, ιστορικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και οικολογικά ελαστικά.

Στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν επίσης ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς με αντικείμενο την Οδική Ασφάλεια, εταιρείες κατασκευής και λειτουργίας αυτοκινητοδρόμων, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες πετρελαιοειδών, Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) και ανακυκλωτήρια οχημάτων.

Θα υπάρχουν επίσης παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...