Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράλλυ ΕΛΠΑ - 1η ημέρα: Τα αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου loop των σημερινών ειδικών διαδρομών οι Α. Βωβός-ΕΛ.ΕΜ. προηγούνται στη γενική κατάταξη του 34ου ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η διαφορά τους από τους Παπαδημητρίου-Πολυζώη ήταν 41’’, ωστόσο οι δεύτεροι βγήκαν από το service park με ποινή 2.20 αφού καθυστέρησαν 14 λεπτά ώστε να αλλάξουν κιβώτιο.



Κατεβάστε τους πίνακες αποτελεσμάτων σε μορφή .pdf:...



Δηλώσεις:


1 SOLOWOW Michal – BARAN Maciej FORD Fiesta S2000
«Το πρωινό ήταν δύσκολο για εμάς, αφού είναι δύσκολο να είσαι πρώτος στο δρόμο σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές. Είχαμε και κλατάρισμα στην Ε.Δ.3».


2 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης – ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γιώργος MITSUBISHI Lancer EVO 9
«Φτάσαμε στο σέρβις χωρίς 3η σχέση στο κιβώτιο. Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε στο σέρβις αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Δε νομίζω να προλάβουμε».


3 ΒΩΒΟΣ Άρης – “ΕΛ ΕΜ” MITSUBISHI Lancer EVO 9
«Το πρωινό ήταν πολύ καλό για εμάς, εντελώς αντίθετο από το αντίστοιχο περσινό. Οι ε.δ. χάλασαν σε σχέση με πέρυσι. Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα, ενώ μάθαμε πως ο Γιάννης (Παπαδημητρίου) έχει πρόβλημα, οπότε θα κινηθούμε προσεκτικά».


4 ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ Παναγιώτης – ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος SUBARU Impreza N12
«Είχα καιρό να οδηγήσω στο χώμα και προσπαθώ να συνηθίσω. Το θετικό είναι πως οι ε.δ. είχαν κόσμο».


5 OLEKSOWICZ Maciej – OBREBOWSKI Andrej FORD Fiesta S2000
Προσπαθώ να βρω το σωστό ρυθμό ώστε να αποφύγω και τα κλαταρίσματα. Μου αρέσει πολύ ο αγώνας. Στο επόμενο πέρασμα θα πάμε καλύτερα, αν και είμαστε προσεκτικοί.


6 ΜΙΧΟΣ Δημήτρης – ΧΕΙΡΑΚHΣ Κωνσταντίνος Mitsubishi Lancer EVO 9
«Ίσως να φοβηθήκαμε τον αγώνα και να ήμαστε περισσότερο προσεκτικοί από όσο έπρεπε. Παρόλα αυτά οι ε.δ. είναι ωραίες και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια».


7 ΧΑΛΚΙΑΣ Θέμης – ΜΟΥΖΑΚΗΣ Νίκος SUBARU Impreza N15
Εγκατέλειψαν στην Ε.Δ.3 από πρόβλημα στα ηλεκτρικά.


8 TLUSTAK Antonin – SKALOUD Jan SKODA Fabia S2000
«Αυτή είναι η πρώτη μου συμμετοχή με το αυτοκίνητο σε χώμα και η 3η μου συνολικά σε αυτή την επιφάνεια. Στόχος μας είναι ο τερματισμός και να δούμε πώς λειτουργεί το αυτοκίνητο στο χώμα».


9 RUTA Szymon – ROZWADOWSKI Sebastian PEUGEOT 207 S2000
«Στις δυο πρώτες ε.δ. κινηθήκαμε γρήγορα, αφού βρισκόμασταν και στην 3η θέση για το ERC. Όμως στην Ε.Δ.3 χτυπήσαμε σε βράχο που έκοψε τον τροχό, ο οποίος μετακινήθηκε προς τα μέσα με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου σύστημα διεύθυνσης. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τον βγάλoυμε και να τον αλλάξουμε, όμως τώρα όλα είναι καλά. Ο αγώνας μας αρέσει».


10 PROTASOV Yurii-AFTANAZIN Adrian MITSUBISHI Lancer EVO 9
«Αυτή είναι η πρώτη μας συμμετοχή στον αγώνα και είμαστε ευχαριστημένοι ως τώρα. Το αυτοκίνητο είναι καλό».


15 CERNY Jan – KOHOUT Pavel CITROEN C2 R2 Max
«Οι πρώτες δυο ε.δ. ήταν δύσκολες για εμάς. Στην 3η κάναμε πολύ καλό χρόνο. Στο σέρβις θέλουμε να μαλακώσουμε την ανάρτηση».


17 “PAZONEN” – ΚΑΡΑΣΟ Λάζαρος TOYOTA Yaris
Έχασαν χρόνο στην Ε.Δ.1 όταν έφυγε μια βίδα από το σταυρό του τιμονιού.


19 ΓΑΖΕΤΑΣ Χαράλαμπος – ΦΑΣΚΙΩΤΗΣ Γιώργος OPEL Corsa S1600
«Ο αγώνας είναι πολύ ωραίος. Εμείς ξεμουδιάζουμε. Στην 3η ε.δ. χάσαμε χρόνο από ένα τετ-α-κε και είμαστε 2 δλ. πίσω από τον Cerny. Συνεχίζουμε με την ίδια τακτική».


34 ΛΥΚΑΚΗΣ Μιχάλης – ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Θεόδωρος FORD Escort RS 2000
«Ο αγώνας ήταν λίγο κουραστικός για τα παλιά μας αυτοκίνητα και για εμάς που είμαστε λίγο μεγάλοι σε ηλικία. Κατά τα άλλα περάσαμε καλά».


36 ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Παναγιώτης – ΠΑΥΛΗ ΚΟΡΡΕ Μαρία BMW 2002
Εγκατέλειψαν στην Ε.Δ.1 από πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων.


38 ΓΙΟΒΑΣ Αντώνης – ΑΜΑΞΑΣ Σταύρος AUDI 80 Gt
«Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματά αφού στην Ε.Δ.1 είχαμε λάστιχο και στη συνέχεια δεχτήκαμε ποινή».


41 ΒΑΖΑΚΑΣ Δημήτρης-ΛΥΤΡΑΣ Κωνσταντίνος TOYOTA Starlet
«Ξεκινήσαμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα, ο οποίος εξελίχθηκε σε πολύ δύσκολο αγώνα με βροχή και ομίχλη».
elparally.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...