Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μέλη του Club Seat: Κερδίστε μία κάμερα δράσης και τραβήξτε τα καλύτερα πλάνα!

Το Club SEAT υποδέχεται ένα καλοκαίρι.... γεμάτο δράση!

Το Club SEAT σε συνεργασία με το πρώτο εξειδικευμένο κατάστημα για κάμερες δράσης Onboardcamera, δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό μέλος να διεκδικήσει μια κάμερα δράσης Drift HD720!

Η κάμερα Drift HD720 κινηματογραφεί βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Είναι μικρών διαστάσεων και ελαφριά. Προσφέρει αντικαταστάσιμο φακό και LCD έγχρωμη...
οθόνη. Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά της κάμερας Drift HD720 είναι ο περιστρεφόμενος φακός ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα σε κάθε γωνία και κάθε θέση για να καταγράψει εκείνο το πλάνο που ψάχνετε. Βιντεοσκοπείστε ακόμα και με χαμηλό φωτισμό καθώς η κάμερα Drift HD720 διαθέτει λειτουργία Night Mode. Τέλος οι εναλλαγές του καιρού δεν στέκονται εμπόδιο καθώς η κάμερα Drift HD720 είναι αδιάβροχη στο 1 μέτρο χωρίς θήκη και υποβρύχια στα 30 μέτρα με θήκη.

Η συσκευασία του δώρου περιλαμβάνει: ασύρματο χειριστήριο που σας δίνει την δυνατότητα να καταγράψετε ό,τι θέλετε τη στιγμή που το θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού, βάση επίπεδης επιφάνειας, βάση καμπύλης επιφάνειας, πολυχρηστική βάση, ιμάντα Velcro, καλώδιο USB για λήψη στον υπολογιστή, μπαταρία λιθίου και οδηγό γρήγορης εκκίνησης.

Το κατάστημα Onboardcamera λειτουργεί από το 2009 και εκεί μπορείτε να βρείτε τις κάμερες και τα αξεσουάρ όλων των εταιρειών GoPro, Contour, Drift Innovation, Sony, JVC, Garmin, Intova, Mio και άλλες να σας περιμένουν ετοιμοπαράδοτες, να τις γνωρίσετε από κοντά, να δείτε την ποιότητα του video που κινηματογραφούν και να τις αποκτήσετε στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό του.

Επίσης το κατάστημα διαθέτει όλο των εξοπλισμό των καμερών, προσφέρει τεχνική υποστήριξη καθώς και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή λήψη.

Onboardcamera: Δημοσθένους 239, Καλλιθέα, τηλ : 2114050876, www.onboardcamera.gr

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και με ένα απλό κλικ...τράβηξε τα καλύτερα πλάνα από τις καλοκαιρινές σου διακοπές!


Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!
  • Έναρξη Διαγωνισμού: Δευτέρα 02 Ιουνίου 2014
  • Λήξη Διαγωνισμού: Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλη του Club SEAT.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...