Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mitsubishi: Ανακαλεί 920.000 οχήματα παγκοσμίως εξαιτίας προβλήματος στον διακόπτη των φώτων

Η Mitsubishi Motors ανακαλεί περίπου 920.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως εξαιτίας ενός προβλήματος στον διακόπτη των λαμπτήρων που μπορεί να εμποδίσει τη λειτουργία των προβολέων και του φλας του οχήματος, ανακοίνωσε σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία.

Δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος, ανακοίνωσε η Mitsubishi.

Στην Ιαπωνία, η αυτοκινητοβιομηχανία ανακαλεί περίπου 703.900 οχήματα, περιλαμβανομένων ...
ορισμένων από τη σειρά Lancer και eK που κατασκευάστηκαν το διάστημα 2003-2008.

Εκτός Ιαπωνίας, η εταιρεία ανακαλεί περίπου 85.000 οχήματά της και συγκεκριμένα στην Αυστραλία και σε αρκετές άλλες χώρες.

Το πρόβλημα στον διακόπτη είναι ότι η βάση του μπορεί να ραγίσει κι αυτό ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά οι προβολείς και το φλας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Νομπουχίρο Κούντο.

Η Mitsubishi Motors είτε θα αντικαταστήσει ένα πλαστικό εξάρτημα μέσα στον διακόπτη των φώτων είτε τον ίδιο τον διακόπτη, μία διαδικασία περίπου μισής ώρας. Ωστόσο, η εταιρεία αρνήθηκε να αποκαλύψει το ύψος της ζημίας που συνδέεται με τις ανακλήσεις.

Τον περασμένο χρόνο, η Mitsubishi έλαβε προειδοποίηση από το ιαπωνικό υπουργείο Μεταφορών ότι πρέπει να προχωρήσει σε ανακλήσεις οχημάτων με πιο γρήγορους ρυθμούς ύστερα από τον εντοπισμό πολλών προβλημάτων στο παρελθόν.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε περίπου 1,5 εκατομμύριο οχήματα παγκοσμίως κατά το περασμένο οικονομικό έτος που έληξε τον Μάρτιο.
Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...