Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Husqvarna Motorcycles Factory Replica Racing Στολή - Διαθέσιμη για Όλους !!!

Η Husqvarna Motorcycles με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι η επίσημη ενδυμασία των αναβατών της Εργοστασιακής Ομάδας Bel-Ray Husqvarna, είναι διαθέσιμη για όλους σε ειδική έκδοση replica. Η Factory Replica στολή, μπλούζα και παντελόνι, που χρησιμοποιούν οι Pela Renet, Graham Jarvis, Thomas Oldrati, Joakim Ljunggren και Mathias Bellino, κατασκευάζεται αποκλειστικά για την Husqvarna από την Shot, προσφέροντας υψηλό στυλ και επιδόσεις.

Η στολή συνδυάζει τις τρεις αποχρώσεις του μπλε, με το κίτρινο και το λευκό χρώμα της μάρκας και έχει εμφανή...
λογότυπα Husqvarna Motorcycles όπως αυτά χρησιμοποιούνται από τους εργοστασιακούς αναβάτες, προσδίδοντας factory εμφάνιση και στυλ. Το παντελόνι έχει ανατομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση, διαθέτει αεραγωγούς στους μηρούς, καθώς και εσωτερικά προστατευτικά στα γόνατα από ενισχυμένο Kevlar. Το jersey έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την maximum κινητικότητα, είναι κατασκευασμένο από υλικό micro-mesh polyester και έχει ειδική εκτύπωση για μεγαλύτερη αντοχή (πρόληψη ξεθωριάσματος).

Τώρα όλοι οι αναβάτες μπορούν να φορέσουν την στολή που φοράνε οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Enduro & Extreme Enduro της Husqvarna.

Διαθέσιμα τώρα σε όλους το Επίσημο Δίκτυο Συνερ-γατών της Husqvarna Motorcycles.

Προτεινόμενες Λιανικές με 23% ΦΠΑ: Μπλούζα € 50,00 όλα τα μεγέθη | Παντελόνι € 142,50 όλα τα μεγέθη.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...