Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο σκούτερ ‘X-ADV’ από την Honda

Νέο σκούτερ ‘X-ADV’ από την Honda
Νέο σκούτερ ‘X-ADV’ από την Honda

Η Honda Motor Europe επιβεβαιώνει την παραγωγή μιας μοτοσυκλέτας νέου τύπου για το 2017:
πρόκειται για το σκούτερ ‘X-ADV’.


Βασισμένο στο πρωτότυπο City Adventure concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο το 2015, το X-ADV συνδυάζει το πνεύμα της περιπέτειας με πολυχρηστικότητα, πρακτικότητα και άνεση. Είναι κατάλληλο για περιβάλλον πόλης αλλά και τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.
Νέο σκούτερ ‘X-ADV’ από την Honda

Ξεχωρίζουν η όρθια θέση οδήγησης που προσφέρει στον αναβάτη εξαιρετική ορατότητα και οι μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων ώστε να ανταπεξέρχεται με άνεση ακόμη και στα πιο απαιτητικά εδάφη. Παράλληλα, το X-ADV διαθέτει μία πρακτική, ρυθμιζόμενη ζελατίνα 5 θέσεων και αποθηκευτικό χώρο για ένα κράνος τύπου off-road.

Το X-ADV συνεχίζει τη μακρά παράδοση της Honda στη δημιουργία νέων και πρωτότυπων προϊόντων που αναβαθμίζουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών. Σαν ένα καινοτόμο μοντέλο, το X-ADV θα εφοδιάζεται στάνταρ με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission ) της Honda, που συμπληρώνει άριστα την περιπετειώδη φύση του.

Το X-ADV θα δει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο, από 8 – 13 Νοεμβρίου 2016. Τότε θα ανακοινωθεί και η πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...