Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Opel Ampera-e δοκιμάζεται από τον Πρόεδρο της General Motors Dan Ammann

 Το νέο Opel Ampera-e δοκιμάζεται από τον Πρόεδρο της General Motors Dan Ammann
‘Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται’. Αυτό σκέφθηκε ο Πρόεδρος της General Motors Dan Ammann κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής του στο Rüsselsheim και αποφάσισε να συνοδεύσει τον...
Dr. Karl-Thomas Neumann στη δοκιμή του νέου Ampera-e, του μοντέλου που πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τα όρια της ηλεκτρικής μετακίνησης.

Ο Ammann οδήγησε το αυτοκίνητο στους δρόμους γύρω από το αρχηγείο της Opel και εντυπωσιάστηκε από το ‘νεύρο’ του Opel Ampera-e. «Η επιτάχυνση είναι ικανοποιητική» δήλωσε ο Ammann. «Είναι αυτό που θέλαμε» απάντησε ο Dr. Neumann. Η μέγιστη ροπή, των 360 Nm, ευθύνεται για το δυναμικό ταπεραμέντο του νέου Opel. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 150 kW/204 hp. Η εκκίνηση από στάση στα φανάρια και η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο είναι από τα δυνατά σημεία του Opel Ampera-e. Το συμπαγές μοντέλο επιταχύνει στα 50 km/h σε 3,2 δεύτερα, ενώ η επιτάχυνση από 80 στα 120 km/h για προσπεράσεις ολοκληρώνεται σε 4,5 δεύτερα (προκαταρτικές τιμές).

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής τόσο ο Πρόεδρος της GM, Dan Ammann, όσο και ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann, συμφώνησαν ότι το νέο ηλεκτρικό συμπαγές αυτοκίνητο θα ταρακουνήσει τον επόμενο χρόνο την αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων. «Προβλέπω να υπάρξει μεγάλη ζήτηση γι’ αυτό το μοντέλο,» δήλωσε εμφανώς εντυπωσιασμένος ο Ammann. «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι’ αυτό,» πρόσθεσε ο Neumann.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...