Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

HAPPY TRAVELLER στον ΣΚΑΙ: Νέα επεισόδια με ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο !

HAPPY TRAVELLER
HAPPY TRAVELLER στον ΣΚΑΙ: Νέα επεισόδια με ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο

To Happy Traveller η αγαπημένη μας selfie ταξιδιωτική εκπομπή επιστρέφει στον ΣΚΑΙ για μια νέα ακόμα πιο Ταξιδιάρικη τηλεοπτική χρονιά με ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο!

HAPPY TRAVELLER νέα σεζόν

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε πέρσι και μετά από 48 εκπληκτικά επεισόδια σε εσωτερικό και εξωτερικό, ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας

Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

Νέος αέρας, νέοι προορισμοί, νέες περιπέτειες… πάντα όμως με την ίδια καλή διάθεση!

HAPPY TRAVELLER νέα σεζόν
Ο Ευτύχης Μπλέτσας
Επειδή "Η πιο σημαντική αποσκευή σε κάθε ταξίδι είναι η καλή μας διάθεση".

Πρεμιέρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου!

Δείτε το Τρέιλερ της δημοφιλούς σειράς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν:




Δείτε παρακάτω το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης τηλεοπτικής χρονιάς (2015-2016):


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://bletsas.gr/tag/happy-traveller/ και στην Facebook σελίδα της εκπομπής: https://www.facebook.com/happytravellerGR/


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...