Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το δυναμικό SUV ŠKODA KODIAQ στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (1 – 16 Οκτωβρίου 2016)

Το ŠKODA KODIAQ στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι
Το δυναμικό SUV ŠKODA KODIAQ στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (1 – 16 Οκτωβρίου 2016)
Η ŠKODA θα συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι με ένα μοντέλο που είναι δυνατότερο από μία αρκούδα.
Για το διάστημα 1 – 16 Οκτωβρίου 2016, ο ραγδαία αναπτυσσόμενος κατασκευαστής αυτοκινήτων θα παρουσιάσει το ŠKODA KODIAQ στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά. Με μήκος 4,70 m, με δυνατότητα επιλογής 5 και 7 καθισμάτων και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του, το SKODA KODIAQ είναι το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας.

Από τον Φεβρουάριο του 2017, το νέο μοντέλο της ŠKODA θα μπει δυναμικά στην αγορά με όπλα του: τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, την έντονη προσωπικότητα, τους εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους, την ευφυΐα στην πρακτική εφαρμογή και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάτι που διαθέτουν μόνο αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.
Με το KODIAQ, η ŠKODA επεκτείνει τη γκάμα της σε επτά μοντέλα και με περισσότερες από 40 εκδόσεις. Ταυτόχρονα, το νέο μοντέλο σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκτεταμένης εκστρατείας SUV. Ως μέρος της στρατηγικής της 2025, θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της στην σημαντική και ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία SUV, με την κατασκευή επιπλέον νέων μοντέλων στα επόμενα χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει την γκάμα της και θα προσελκύσει νέους πελάτες. Με το KODIAQ να οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση, η μάρκα επεκτείνει τη φιλοσοφία της στο να προσφέρει το καλύτερο συνολικά πακέτο σε κάθε κατηγορία.
Την πρώτη ημέρα Τύπου (press day), όλα τα φώτα θα είναι πάνω στο νέο SUV. Συνολικά 11 KODIAQ θα βρίσκονται επί σκηνής, ενώ η πλήρης γκάμα των μοντέλων της μάρκας θα παρουσιαστεί την αντίστοιχη δεύτερη μέρα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τον «κόσμο» της

ŠKODA: ποδηλασία, χόκεϊ επί πάγου και συνδεσιμότητα όπως επίσης και για τον σχεδιασμό της μάρκας από το ŠKODA Design Lab PRECIOSA.

Η συνέντευξη Τύπου της ŠKODA, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στις 7:45, στην αίθουσα 4 και στο περίπτερο 215. Την ζωντανή της μετάδοση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο www.skoda-storyboard.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...