Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κλειστές σήμερα κεντρικές οδοί στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κλειστές σήμερα κεντρικές οδοί στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας:


-Από ώρα 04:00 και μέχρι πέρατος του αγώνα, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση, εκεί όπου αυτή δεν απαγορεύεται στις οδούς Νικολάου Γερμανού, Τσιμισκή, Σαλαμίνος, λεωφόρο Νίκης και στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

-Από ώρα 09:00 και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων αρχικά στη λεωφόρο Νίκης και σταδιακά και στις υπόλοιπες οδούς της προηγούμενης παραγράφου.

Για τις υπ’ όψιν ρυθμίσεις έχει ενημερωθεί ο ΟΑΣΘ και σε περίπτωση κυκλοφορίας των λεωφορείων του, θα προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των γραμμών που επηρεάζονται.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Επιπλέον εφιστάται η προσοχή των πεζών που θα κινούνται στο κέντρο της πόλης να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να μην εισέρχονται στο δρομολόγιο του ποδηλατικού αγώνα.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα νέα για τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...