Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ανανεωμένο S-CROSS και το ολοκαίνουριο IGNIS κάνουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Παρίσι

Το ανανεωμένο S-CROSS και το ολοκαίνουριο IGNIS κάνουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Παρίσι
Το ανανεωμένο S-CROSS και το ολοκαίνουριο IGNIS κάνουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Παρίσι

Η Suzuki δίνει ισχυρό παρόν στη Mondial de l’Automobile Paris 2016 παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ευρώπη το ανανεωμένο S-CROSS και το ολοκαίνουριο compact crossover IGNIS.


Ένα από τα βασικά εκθέματα της Suzuki θα είναι το S-CROSS, με πλήρως ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό και αναβαθμισμένη ποιότητα εσωτερικού. Ο ξεκάθαρος SUV σχεδιασμός του αποπνέει δύναμη και σιγουριά. Ενώ μηχανικά, οι εξαιρετικά αποδοτικοί turbo κινητήρες BOOSTERJET 1.0 και 1.4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, που έχουν αντικαταστήσει τον υπάρχοντα βενζινοκινητήρα 1.600 κυβικών εκατοστών, εξασφαλίζουν επιδόσεις και απαράμιλλη οικονομία με καταναλώσεις εφάμιλλες μικρών αυτοκινήτων πόλης.

Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα το νέο IGNIS, ένα compact crossover με εμβληματικό σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα.

Το μινιμαλιστικό εξωτερικό design δείχνει «φρέσκο» και γεμάτο αυτοπεποίθηση κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Το IGNIS, ως γνήσιος εκφραστής της μακράς κληρονομιάς της Suzuki θα διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης, παραμένοντας δίχως αμφιβολία ένα γνήσιο Suzuki.

Το νέο IGNIS θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη στα τέλη του 2016.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στη συνέντευξη τύπου της Suzuki που θα ξεκινήσει στις 09.00 πμ την 29η Σεπτεμβρίου 2016.

Το περίπτερο της Suzuki βρίσκεται στο stand 511, στο hall 1.0, στο Paris Expo Porte de Versailles.

Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση http://www.globalsuzuki.com/paris2016/
Η Paris Mondial de l’Automobile 2016 θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου και για το κοινό από την 1η έως τις 16 Οκτωβρίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...