Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Peugeot στα Paddocks του 8ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA στις 24& 25 Σεπτεμβρίου!

H Peugeot  στα Paddocks του 8ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA στις 24& 25 Σεπτεμβρίου!
H Peugeot  στα Paddocks του 8ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA στις 24& 25 Σεπτεμβρίου!
H Peugeot, η premium γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία πατάει το γκάζι και έρχεται δυναμικά στα Paddocks του 8ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA στις 24& 25 Σεπτεμβρίου. Καταφτάνει με τρία κορυφαία, νέα μοντέλα που οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να τα θαυμάζουν από κοντά και δεν είναι άλλα απ΄ τα : Peugeot 208, 2008 και 308GTi.

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα του, το ανανεωμένο PEUGEOT 208 – το μοντέλο της μάρκας με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων – αποκτά νέα εμφάνιση. Με εξαιρετικά ελκυστικό και σπορτίφ στιλ, εκπέμπει έναν απαράμιλλα δυναμικό χαρακτήρα που ενισχύεται από τους κορυφαίους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Ο τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης των 1.2 λίτρων βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως ο καλύτερος κινητήρας της χρονιάς στην κατηγορία του, ενώ οι κινητήρες πετρελαίου θέτουν νέα στάνταρτ σε ότι αφορά επιδόσεις, οικονομία και εκπομπές ρύπων. Ο εξοπλισμός του 208 με τεχνολογία αιχμής συνδυάζεται άψογα με ένα ποιοτικό εσωτερικό διάκοσμο του ανανεωμένου μοντέλου.

Το νέο PEUGEOT 2008, ξεκίνησε πρόσφατα την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά με μεγάλη επιτυχία η οποία οφείλεται στη δυναμική σχεδίαση, τα μοναδικά οδηγικά χαρακτηριστικά, τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το κορυφαίο κράτημα και βεβαίως τους υπέρ αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης 1.2 PureTech και πετρελαίου 1.6 BlueHDi. Το νέο μοντέλο ξεκινάει από 14.850 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε όλους τους διανομείς της Peugeot.

Το Peugeot 308 συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία με μια πλούσια γκάμα εκδόσεων η οποία ολοκληρώθηκε με το ριζοσπαστικό 308 GTi by PEUGEOT SPORT. Με την εξωτερική του διχρωμία μαγνητίζει τα βλέμματα σε όλα τα διεθνή σαλόνια αυτοκινήτου. Οι δε επιδόσεις του είναι σίγουρα εγγυημένες: ο κινητήρας βενζίνης των 1.6 THP 270 turbo, εκτοξεύει το 308 GTi by PEUGEOT SPORT από τα 0 στα 100 χλμ/ώ. σε μόλις 6δλ. Καλύπτει το χιλιόμετρο από στάση σε 25,3δλ. και η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250χλμ.

Αναμένουμε με ανυπομονησία στο 8ο P.I.C.K ΛΟΥΞ COLA τα τρία εμβληματικά μοντέλα της PEUGEOT που σηματοδοτούν το δυναμισμό και την αναβάθμιση της μάρκας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το επίσημο site του PICK 2016










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...