Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Volvo V40 Livstyl ή V40Cross Country Livstyl με κινητήρα Diesel 1600cc , 115hp και μικτή κατανάλωση 3.4 l/100χλμ. με έκπτωση 22% !!

Volvo V40 Livstyl
Volvo V40 Livstyl ή  V40Cross Country Livstyl με κινητήρα Diesel 1600cc , 115hp και μικτή κατανάλωση 3.4 l/100χλμ.  με έκπτωση 22% !!
Το νέο Volvo V40 ή V40 Cross Country κυριαρχούν στην Ελληνική αγορά ανάμεσα στα premium hatchback.


Η Volvo Σφακιανάκης σας δίνει τώρα την ευκαιρία να αγοράσετε τον ηγέτη της κατηγορίας το V40 ή V40Cross Country στην πιο ολοκληρωμένη από πλευράς εξοπλισμού( livstyl ) και αξίας έκδοση, στην πιο προνομιακή τιμή της αγοράς.

Τώρα μόνο στην Volvo Σφακιανάκης το V40 Livstyl ή το V40Cross Country Livstyl με κινητήρα Diesel 1600cc , 115hp και μικτή κατανάλωση 3.4 l/100χλμ. σας προσφέρεται με έκπτωση 22% στη λιανική τιμή πώλησης του αυτοκινήτου.

Εσείς το μόνο που έχετε να επιλέξετε είναι το χρώμα του αυτοκινήτου , τον επιπλέον εξοπλισμό και αν επιθυμείτε μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων .

Η έκδοση Livstyl περιλαμβάνει όλο εκείνο τον εξοπλισμό και τα συστήματα ασφαλείας της Volvo, που κάνει την εμπειρία της οδήγησης να είναι απολαυστική.

Στο Volvo V40 / V40Cross Country θα βρείτε τον ιδανικό σύντροφο.

Με τις καθαρές γραμμές του, την εντυπωσιακή σχεδίαση του είναι ένα πολυτελές 5θυρο hatchback που ξεχωρίζει , χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την βασική αρχή για τη Volvo που είναι η ασφάλειά σας και το V40 / V40Cross Country είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ, αφού κατέχει την πρώτη θέση με βαθμολογία 5* από το Euro NCAP.

Επωφεληθείτε σήμερα στην Volvo Σφακιανάκης μέσα από μια γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και επιλέξτε το δικό σας V40 / V40Cross Country Livstyl D2 με όφελος 22%.
V40Cross Country Livstyl

Η προσφορά ισχύει μέχρι 25/11/2015 για :

  • περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων
  • αγορά του νέου αυτοκινήτου Volvo με ανταλλαγή του μεταχειρισμένου σας αυτοκίνητου ανεξαρτήτως κυβισμού στην καλύτερη πρόταση της αγοράς .

Σημείωση :Η προωθητική ενέργεια με την έκπτωση 22% επι της λιανικής τιμής του αυτοκινήτου περιλαμβάνει και το όφελος της απόσυρσης .


Η Volvo Σφακιανάκης δραστηριοποιείται σήμερα σε δυο μονάδες εξυπηρέτησης Πωλήσεων και After Sales. Μία στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 55 & Αγ. Θωμά Μαρούσι, τηλέφωνο 210 6100220) και μία στη Θεσσαλονίκη ( Εθν. Αντιστάσεως 34 Καλαμαριά, τηλέφωνο 2310 586777 )
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.volvo-sfakianakis.gr/



#Volvo #c30 by #DarknessDesign
Posted by Autocarnet on Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...