Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεαρός υπάλληλος της Google βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποταμιεύει το 90% του μισθού του

Νεαρός υπάλληλος της Google βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποταμιεύει το 90% του μισθού του
Νεαρός υπάλληλος της Google βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποταμιεύει το 90% του μισθού του 

Ο Brandon εργάζεται ως software engineer στην Google και παίρνει έναν ικανοποιητικό μισθό, ωστόσο μέχρι πρόσφατα ξόδευε 2.000 δολάρια τον μήνα για το ενοίκιο του διαμερίσματος όπου έμενε. Αποφάσισε λοιπόν να προχωρήσει σε μια δραστική αλλαγή…


Ξοδεύοντας περίπου 10.000 δολάρια (χονδρικά 9.000 ευρώ), αγόρασε ένα φορτηγάκι Ford του 2006 με 250.000 χιλιόμετρα, το οποίο παρκάρει στον χώρο στάθμευσης των γραφείων της Google και χρησιμοποιεί πλέον ως σπίτι του. Αξίζει να σημειωθεί πως τρώει και κάνει μπάνιο στα γραφεία της εταιρείας και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να μειώσει τα μηνιαία έξοδα του στο 10% του μισθού του, αποταμιεύοντας το υπόλοιπο 90%.

«Συνειδητοποίησα πως πλήρωνα ένα εξωφρενικό ποσό για το διαμέρισμα μου, χωρίς να είμαι σχεδόν ποτέ στο σπίτι. Δεν έχει καμία λογική να ξοδεύεις τόσα χρήματα χωρίς λόγο, είναι σα να τα καις. Δεν τα επενδύεις σε τίποτα και δεν «χτίζεις» κάτι για το μέλλον – και αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα να δεχτώ», λέει ο Brandon.

Χάρη στην εξοικονόμηση των χρημάτων που κάνει, ο Brandon υπολογίζει να εξοφλήσει το ποσό των 22.434 δολαρίων που χρωστάει σε φοιτητικά δάνεια μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως σκοπεύει να μείνει επ’ αόριστον στο φορτηγάκι, αλλά προς το παρόν αυτή η μέθοδος αποδίδει πολύ καλά και όπως λέει, δεν βλέπει τον εαυτό του να μετακομίζει σύντομα.






Πηγή:otherside.gr






Amazing #Supra...rear view!
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...