Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το MINI John Cooper Works απέσπασε το “sport auto award 2015”

Το MINI John Cooper Works απέσπασε το “sport auto award 2015”
Το MINI John Cooper Works απέσπασε το “sport auto award 2015”
Το MINI John Cooper Works συνεχίζει το σερί επιτυχιών στην ετήσια ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού “sport auto”, κερδίζοντας αυτή τη φορά την πρώτη θέση στην κατηγορία εισαγόμενων μικρών αυτοκινήτων.
Διαθέτοντας εξαιρετικές επιδόσεις και αρετές, το MINI John Cooper Works ανέκαθεν ξεχώριζε στο περιβάλλον του ανταγωνισμού.

Το MINI John Cooper Works κινεί ο ισχυρότερος κινητήρας που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο παραγωγής της Βρετανικής premium μάρκας: πρόκειται για το δίλιτρο 4-κύλινδρο σύνολο βενζίνης με Τεχνολογία MINI TwinPower Turbo που αποδίδει 170 kW/231 hp (κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών EU: 6,7 l/100 km, εκπομπές CO2 μικτού κύκλου: 165 g/km). Οι τεχνολογίες κινητήρα, ανάρτησης και αεροδυναμικής του κορυφαίου αθλητή προέρχονται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά και η φιλοσοφία του στοχεύουν καθαρά στη διασκεδαστική οδήγηση. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του αναδεικνύεται με αποκλειστικά εξωτερικά και εσωτερικά στοιχεία. Σε συνδυασμό με το εξάρι μηχανικό κιβώτιο, το MINI John Cooper Works επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,3 δεύτερα αγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 246 km/h. Επίσης διατίθεται προαιρετικά με το 6-τάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic.

Τα βραβεία “sport auto award” χρονολογούνται από το 1980 και είναι από τις μακροβιότερες διακρίσεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Φέτος 13.601 αναγνώστες ψήφισαν σε 30 κατηγορίες αυτοκινήτων παραγωγής και 10 κατηγορίες βελτιωμένων μοντέλων (tuning model).
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, επίσημες τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο " Manual on fuel consumption, CO2 emissions and power consumption of new cars ", που διατίθεται σε όλο το δίκτυο εμπόρων από τη Deutschen Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen και στη http://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. ManualCO2 (PDF - 2.7 MB).


Amazing #Mustang or NOT?
Posted by Autocarnet on Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...