Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ανανεωμένο Ford Edge

Το κομψό και προηγμένο Ford Edge θα προσφέρεται στην Ευρώπη με κινητήρα 2.0 TDCi diesel 180 PS και εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ή με 2.0 TDCi diesel bi-turbo 210 PS με εξατάχυτο αυτόματο PowerShift. Και τα δύο κινητήρια σύνολα καταναλώνουν 5,8 l/100 km με εκπομπές CO2149 g/km χάρη στην τεχνολογία Auto-Start-Stop.


Το Edge περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία Intelligent All-Wheel Drive (AWD) της Ford στάνταρ, που προσφέρει άμεση μετάβαση από την εμπρός κίνηση στην τετρακίνηση αναβαθμίζοντας την ενεργητική ασφάλεια κυρίως σε ολισθηρές συνθήκες.

Μετρώντας την πρόσφυση όλων των τροχών κάθε 16 χιλιοστά του δευτερολέπτου – είκοσι φορές ταχύτερα από το ανοιγόκλειμα του ματιού – το σύστημα μπορεί να μεταφέρει έως και το 100% της ροπής του κινητήρα στους εμπρός ή πίσω τροχούς. Μεταφέροντας τη ροπή μόνον όπου και όταν είναι απαραίτητο, το Intelligent AWD έχει ελάχιστες επιπτώσεις στην απόδοση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 συγκριτικά με τα συστήματα μόνιμης τετρακίνησης (4WD).

Το νέο Edge προσφέρει νέες τεχνολογίες της Ford, όπως Adaptive Steering, που βελτιστοποιεί αυτόματα την απόκριση διεύθυνσης διευκολύνοντας τους ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες, παραμένοντας παράλληλα ακριβές και διαισθητικό στις υψηλότερες ταχύτητες, και Front Split View Camera, που δίνει πιο σαφή εικόνα της κυκλοφορίας στο οδηγό σε διασταυρώσεις ή χώρους στάθμευσης με περιορισμένη ορατότητα.

Το Edge λανσάρει επίσης για πρώτη φορά στην κατηγορία το Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection: ένα σύστημα βασισμένο σε κάμερα και ραντάρ που λειτουργεί σε ταχύτητες από 8 km/h έως 180 km/h για την ανίχνευση οχημάτων και ανθρώπων στο δρόμο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα εάν ανιχνευτεί επικείμενη εμπρόσθια σύγκρουση και ο οδηγός δεν αντιδράσει στις προειδοποιήσεις. Η Ford ευελπιστεί σε πεντάστερη κατάταξη από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης ασφάλειας στις συγκρούσεις Euro NCAP.

Η εξαιρετικά αθόρυβη καμπίνα είναι αποτέλεσμα χρήσης ηχομονωτικών παρμπρίζ και εμπρός παραθύρων που συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των θορύβων. Οι ποδιές στο κάτω μέρος του αμαξώματος και οι επενδύσεις των θόλων των τροχών ελαχιστοποιούν τους θορύβους από το δρόμο και τον αέρα. Όλα τα μοντέλα Edge εφοδιάζονται επίσης με την τεχνολογία της Ford, Active Noise Control που ανιχνεύει τους ανεπιθύμητους θορύβους του κινητήρα μέσα στην καμπίνα κα τους καταστέλλει μέσω ηχητικών κυμάτων αντίθετης φάσης που παράγει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.

Το εσωτερικό του Edge αποπνέει μία αίσθηση πολυτέλειας με υλικά υψηλής ποιότητας όπως μαλακές επενδύσεις στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα, διακοσμητικά διακοπτών σε high-gloss piano black και ένα satin silver μεταλλικό φινίρισμα στις λαβές των θυρών, τους δακτυλίους των αεραγωγών, την επένδυση του ντουλαπιού και τα ένθετα του τιμονιού. Το ευρύχωρο Edge προσφέρεται επίσης με θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα και θερμαινόμενα πίσω καθίσματα.

«Το νέο Edge θα προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία στους επιβάτες συγκριτικά με μεγάλα SUV του ανταγωνισμού που κοστίζουν πολύ περισσότερο. Το στυλ και οι τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας του Edge συναγωνίζονται τις premium προτάσεις στην Ευρώπη,» δήλωσε ο de Waard.

Ford Mustang: Παγκόσμιο bestseller στην κατηγορία σπορ το πρώτο εξάμηνο του 2015! #FORD
Posted by Autocarnet on Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...