Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΔΔΥ: Δημοπρασία δικύκλων από… 100 ευρώ! Και...όποιος προλάβει! Δείτε πού και πότε

Yamaha R6
ΟΔΔΥ:  Δημοπρασία δικύκλων από… 180 ευρώ! Και...όποιος προλάβει!
Στις 29 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ ,θα γίνει στην αίθουσα δημοπρασιών της ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΜΑΓΟΥΛΕΖΑΣ του ΟΔΔΥ (Ανω Λιόσια - τηλ.2102473124 & 2102471988) προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, για να πουληθούν -το καθένα χωριστά -τα παρακάτω οχήματα (δίκυκλα - επιβατικά) ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, που βρίσκονται στην αποθήκη Μαγουλέζας, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναγράφεται στη διακήρυξη.
Τα αυτοκίνητα προέρχονται από τα αζήτητα των τελωνείων τα κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία ,κ.λ.π.
Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για 5 εργάσιμες ημέρες πριν την δημοπρασία, δηλαδή από 22-10-2015 έως και 28-10-2015 και ώρες 8.30 πμ-13.30 μμ. Όλα τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Δ.Δ.Δ.Υ. (oddy.gr).
Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στη διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των όρων πώλησης που ισχύουν . Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή.
ΟΔΔΥ:  Δημοπρασία δικύκλων από… 180 ευρώ!
ΟΔΔΥ:  Δημοπρασία δικύκλων από… 180 ευρώ! Δείτε όλα τα δημοπρατούμενα μοντέλα πατώντας εδώ>>

Δημοπρασία 21 δικύκλων
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας σταΆνω Λιόσια και όπως μπορείτε να δείτε από την σχετική λίστα θα δημοπρατηθούν 21 δίτροχα.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 100 ευρώ και ανάλογα την μοτοσικλέτα… ανεβαίνουν. Χαρακτηριστική είναι η τιμή εκκίνησης για μία Yamaha R6 του 2000 που η αρχική τιμή δημοπράτησης ξεκινά από τα 600 ευρώ!

Στην λίστα υπάρχουν Ηonda Africa Twin με τιμή εκκίνησης τα 800 ευρώ, Yamaha XT του 2004 με 1.700 ευρώ ενώ υπάρχουν και πολλά scooter με τιμές κάτω από τα 500 ευρώ.

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας…

Στις συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%) ενώ αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε μοτοσικλέτα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει και να καταβάλει το 10% της τιμής.
Τα ποσά εγγύησης συμμετοχής στη δημοπρασία είναι 100 ευρώ. Για να μπορεί κανείς να συμμετάσχει στην δημοπρασία του ΟΔΔΥ θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνο 210 2473124 και 210 2471988.







ΟΔΔΥ: Ανακοινώσεις Δημοπρασιών Νοεμβρίου 2015 #Δημοπρασίες #ΟΔΔΥ
Posted by Autocarnet on Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...