Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγώνας D-Cup Αφιδνών: Αποτελέσματα

Αγώνας D-Cup Αφιδνών
Αγώνας D-Cup Αφιδνών
Το Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου" (Α.Λ.Α.) διοργάνωσε τον 3ο γύρο του θεσμού D-Cup, στην πίστα καρτ Αφιδνών "Kartodromo" την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015.


Ο αγώνας, συγκέντρωσε συνολικά 32 συμμετέχοντες, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, την D-Cup και την Super. Στην D-Cup, ο Δημήτρης Βασιλέρης έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, εμπρός από τους Άγγελο Μαλανδρίνο και Μανώλη Αχλάδη. Μετά από 24 γύρους στο Α' Σκέλος, ο Βασιλέρης ήταν ξανά ταχύτερος, εμπρός από τον Μαλανδρίνο, ο οποίος είχε μεγάλη μάχη με τον Στράτο Γαλανόπουλο που ολοκλήρωσε τη διαδικασία τρίτος. Στο Β' Σκέλος, μετά από επιπλέον 24 γύρους ο Δημήτρης Βασιλέρης διατηρήθηκε στην κορυφή, αλλά αυτή τη φορά τον ακολούθησε ο Στράτος Γαλανόπουλος, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αλέξανδρος Γουλιώνης. Τέλος, στο Γ' Σκέλος των 24 γύρων, ο Βασιλέρης πιστοποίησε την ανωτερότητά του, με τον Άγγελο Μαλανδρίνο να ακολουθεί και τον Γιώργο Βασιλόπουλο να κατακτά την 3η θέση του βάθρου των νικητών.

Όσον αφορά στην κατηγορία Super, o Δημήτρης Βασιλέρης ήταν ξανά ο ταχύτερος σε χρονομετρημένα, ημιτελικό και τελικό, με τον Σέρκος Μοβσεσιάν να τον ακολουθεί σε κάθε περίπτωση. Στην τρίτη θέση του τελικού βρέθηκε ο Αθανάσιος Χατζόγλου, ο οποίος ξεπέρασε οριακά τον Παύλο Ξυνό, που ήταν τρίτος στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και στον ημιτελικό του αγώνα.

Ο επόμενος και τελευταίος γύρος του D-Cup 2015, έχει προγραμματιστεί για τις 28-29 Νοεμβρίου.




Ford Mustang: Παγκόσμιο bestseller στην κατηγορία σπορ το πρώτο εξάμηνο του 2015! #FORD
Posted by Autocarnet on Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...