Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tim Cook: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία

Tim Cook: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία
Tim Cook: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία

Ο CEO της Apple Tim Cook είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον χώρο της βιομηχανίας της τεχνολογίας που μπορεί να έχει μια πολύ καλή οπτική για το μέλλον.


Όταν ερωτήθηκε για την αυτοκινητοβιομηχανία ο Cook απέφυγε να απαντήσει ερωτήσεις για ένα επερχόμενο iCar ενώ αρνήθηκε να πει οτιδήποτε για τις φήμες για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Apple και το Project Titan.

Όλα αυτά στην συνέντευξη που παραχώρησε στο WSJ.D Live. Εκεί βέβαια άφησε κάποιους υπαινιγμούς αναφέροντας πως περιμένει μεγάλες αλλαγές σε αυτή την βιομηχανία και μάλιστα μεγάλες και σημαντικές.

«Όταν κοιτάω την αυτοκινητοβιομηχανία αυτό που βλέπω είναι πως το λογισμικό έχει ξεκινήσει να γίνεται ένα σημαντικό κομμάτι για το αυτοκίνητο του μέλλοντος» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Η αυτόνομη οδήγηση γίνεται πολύ σημαντική, μοιάζει πως θα έχουμε μια πολύ μεγάλη αλλαγή στο χώρο αυτό».

Πηγή: appleworldhellas.com


Amazing #Mustang or NOT?
Posted by Autocarnet on Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...