Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεύτερη νίκη στην άσφαλτο για Φιλιππίδη!

Δεύτερη νίκη στην άσφαλτο για Φιλιππίδη!
Δεύτερη νίκη στην άσφαλτο για Φιλιππίδη!

Δεύτερη νίκη στην άσφαλτο για Φιλιππίδη!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ για τον Γιώργο Φιλιππίδη. Έχοντας στο δεξί μπάκετ του Mitsubishi Lancer Evo IX τον Λεωνίδα Μαχαίρα, ο “Yorgo” επικράτησε με άνεση στο 3ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου που έκλεισε τον κορυφαίο μηχανοκίνητο θεσμό στη χώρα μας. Με αυτή του την επιτυχία, ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, με μια νέα ειδική, μήκους 17 χιλιομέτρων. Οι συνθήκες οδοστρώματος δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και το πλήρωμα επέλεξε να διέλθει από τη διαδρομή προσεκτικά, ολοκληρώνοντας δεύτερο, μόλις 1 δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή: «Το Σάββατο, στον Πισσώνα δυσκολευτήκαμε. Μπορεί το οδόστρωμα να ήταν στεγνό σχεδόν σε όλη τη διαδρομή, αλλά η ειδική έκρυβε παγίδες. Κάναμε λάθος επιλογή ελαστικών, καθώς χρησιμοποιήσαμε ελαστικά για στεγνό οδόστρωμα μπροστά και για βρεγμένο πίσω.», δήλωσε ο Φιλιππίδης. Την Κυριακή, ο 7ος γύρος του πρωταθλήματος περιελάμβανε 6 ειδικές στην περιοχή πέριξ της Αμαρύνθου και ο οδηγός ξεκίνησε την αντεπίθεσή του, κερδίζοντας την πρώτη ειδική της ημέρας. Στη συνέχεια, το πλήρωμα των Καμπύλη-Σταμέλου είχε μια άτυχη στιγμή, με αποτέλεσμα ο Φιλιππίδης να φιγουράρει με άνεση στην κορυφή του αγώνα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά την Κυριακή, κάνοντας σωστή επιλογή ελαστικών στις πρωινές ειδικές. Στο πρώτο πέρασμα από το Γυμνό, χτίσαμε μια διαφορά 15 δευτερολέπτων από τους δεύτερους. Δυστυχώς, οι κύριοι αντίπαλοί μας είχαν έξοδο στην επόμενη ειδική, οπότε από εκεί και πέρα, εξαιτίας και της μεγάλης διαφοράς από τους δεύτερους κινηθήκαμε χωρίς να ρισκάρουμε», ήταν τα λόγια του.
Δεύτερη νίκη στην άσφαλτο για Φιλιππίδη!
Ο αγώνας που συμπεριλήφθη για πρώτη φορά στο καλεντάρι του πρωταθλήματος, έκρυβε παγίδες και στις Κυριακάτικες ειδικές: «Το οδόστρωμα στο Γυμνό ήταν αρκετά γλιστερό. Στο Τραχήλι, εξαιτίας των βροχοπτώσεων, υπήρχε ύπουλο χώμα σε αρκετά σημεία, στο οποίο περάσαμε φυλαγμένα, καθώς η έξοδος καραδοκούσε», υπογράμμισε ο οδηγός. Ο Φιλιππίδης, στο δεξί μπάκετ του Mitsubishi Lancer Evo IX της SMSport είχε για δεύτερο διαδοχικό αγώνα τον έμπειρο Λεωνίδα Μαχαίρα: «Με τον Λεωνίδα, δέσαμε αρκετά σαν πλήρωμα. Πολύ γρήγορα ανταπεξήλθε στη νέα πρόκληση των αγγλικών σημειώσεων. Μένει να κάνουμε ορισμένες δοκιμές σε χωμάτινο τερέν.», τόνισε ο “Yorgo”.
Η επόμενη εμφάνιση του Γιώργου Φιλιππίδη θα γίνει στο 35ο Χωμάτινο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου που θα διεξαχθεί το διήμερο 7 και 8 Νοεμβρίου.

Amazing #Supra...rear view!
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...