Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καμία πιθανότητα να φύγει η Renault από την Formula1 - Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την εξαγορά ομάδας

Καμία πιθανότητα να φύγει η Renault από την Formula1 - Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την εξαγορά ομάδας
Η Renault βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση σχετικά με το μέλλον της στο πρωτάθλημα της Formula 1 και αν ορισμένοι μπορεί να ανησυχούν ότι η γαλλική εταιρεία μπορεί να εγκαταλείψει, μπορούν να είναι ήσυχοι αφού η επιλογή αυτή αποκλείεται. Για τη Renault η F1 παραμένει μια απίστευτη πλατφόρμα για την παγκόσμια αγορά.

“Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φύγουμε από την Formula 1″, είπε ο...

Cyril Abiteboul στο Autosport.com.

“Εμείς απλά θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Formula 1, είναι μια απίστευτη πλατφόρμα μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων φιλοδοξιών μας στην Κίνα και την Ινδία”, είπε ο Γάλλος. Η Renault εξετάζει διάφορες μορφές συμμετοχής, αλλά επίσης ενδιαφέρεται για την εξέλιξη της Formula 1 στο σύνολό της.

“Μελετάμε επίσης της γενικότερη κατάσταση του αθλήματος, αυτό δεν είναι απλώς μια αξιολόγηση των ομάδων, αλλά και ποιες είναι οι προοπτικές, πχ τον τρόπο προβολής μέσω της τηλεόρασης”,
είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport F1. Ο Γάλλος κατασκευαστής συνεχίζει τις συζητήσεις με την απόφαση να λαμβάνεται μέσα στο έτος. Η κοντινή συνεργασία με την Toro Rosso αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι η νούμερο ένα λύση.

Red Bull και Renault ανοικτές σε νέες φιλοδοξίες
Όπως έχουμε αναφέρει η Renault εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με μια ομάδα για να βελτιώσει την προβολή της στη Formula 1. Σήμερα, η Scuderia Toro Rosso παίρνει την πρωτιά σε αυτή την κούρσα, αλλά μένει να δούμε αν η Renault είναι έτοιμη να να αγοράσει την ομάδα ή να γίνει χορηγός τίτλου, όπως η Infiniti στην Red Bull. Η Red Bull έχει επιβεβαιώσει αυτές τις δύο προτάσεις.

“Η Renault πιστεύει ότι θα πρέπει να εκπροσωπείται με διαφορετικό τρόπο για λόγους μάρκετινγκ, για αυτό μιλάμε για την εξαγορά της ομάδας (TR) ή τα δύο μονοθέσια να βαφτούν στα χρώματα της Renault,” εξηγεί ο Helmut Marko.

“Δεν είμαστε εναντίον αυτής της προοπτικής (συμφωνία με την Toro Rosso), εάν βελτιώνει την απόδοση και διευκολύνει τη συνεργασία μας. Αν οι Γάλλοι είναι πιο ευτυχισμένοι με μια τέτοια λύση, δεν θα είμαστε κατά. Αλλά δεν είναι μόνο το θέμα της πώλησης. Υπάρχει επίσης, η δυνατότητα να δοθεί το κίτρινο χρώμα (της Renault) στην Toro Rosso “, δήλωσε ο Αυστριακός. Ο Helmut Marko ανέφερε επίσης στην Αυστραλία, ότι η Renault έκανε παρόμοιες συζητήσεις με τις ομάδες των Sauber, Force India και Lotus.

“Οι συζητήσεις γίνονται με την Toro Rosso, αλλά και με τις Sauber, Force India και Lotus” αποκάλυψε ο αυστριακός. Ενώ το μέλλον της Scuderia Toro Rosso γράφεται, αυτό της Red Bull είναι πιο αβέβαιο. Ο Αυστριακός δήλωσε για άλλη μια φορά πως η ομάδα δεν είναι προς πώληση και αρνήθηκε την ύπαρξη συζητήσεων με τον όμιλο Volkswagen.

“Η Red Bull δεν είναι προς πώληση. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με την Audi και δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης της ομάδας, “ επέμεινε ο Αυστριακός. Το ερώτημα είναι αν η Red Bull θα προχωρήσει την απειλή του να αποσυρθεί …
[Renaultnews]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...