Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σεμινάρια Κριτών/Στελεχών


Η ΕΠ.Α. και η Επιτροπή Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Ο.Μ.Α.Ε. στα πλαίσια της εκ βάθρων αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και κυριότερα ανανέωσης και καταγραφής του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, ανακοινώνουν την διενέργεια σεμιναρίων (θεωρητικών και πρακτικών) για υποψήφιους Δόκιμους Κριτές στις παρακάτω ημερομηνίες και πόλεις:


Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα παραπάνω προγραμματισμένα σεμινάρια θα πρέπει να συνεννοηθούν με τα τοπικά Σωματεία και να στείλουν τη σχετική Αίτηση Συμμετοχής στην ΟΜΑΕ (ηλεκτρονικά).
Το κόστος συμμετοχής στα Σεμινάρια είναι 20€.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται το αναλυτικό πρόγραμμα του αντίστοιχου Σεμιναρίου από το Σωματείο που το διοργανώνει, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τις διαδικασίες απόκτησης πτυχίου κριτού/στελέχους υπάρχουν στην Εγκύκλιο 4/2015.
Σκοπός της ΟΜΑΕ είναι να διευρυνθεί η βάση και να χτιστούν σταθερά θεμέλια για την εξέλιξη του σπορ σήμερα και στο μέλλον, με τη δημιουργία αποκεντρωμένων υγιών θυλάκων σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την αποτελεσματική στήριξη του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιφέρεια, χωρίς τη συνεχή ανάγκη βοήθειας από το κέντρο.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...