Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στις 6 Ιουλίου 2015 η παρουσίαση της νέας γενιάς Laguna

6η Ιουλίου 2015. Αυτή είναι η ημερομηνία που επέλεξε η Renault να παρουσιάσει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Laguna III. Τρεις μήνες πριν από το ντεμπούτο του νέου μοντέλου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία μαζί βέβαια και με μια εικόνα από το εσωτερικό.

Σε σειρά εμφάνισης:
το Kadjar, αποκαλύφθηκε στον Τύπο στις αρχές Φεβρουαρίου και στο ευρύ κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο με τις πωλήσεις να αρχίζουν το καλοκαίρι. Ο “διάδοχος” της Laguna θα, αποκαλυφθεί στις 6 Ιουλίου 2015 με τις πωλήσεις να αρχίζουν των Σεπτέμβριο. Τέλος, ήταν η τέταρτη γενιά του Mégane θα λάμψει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2015. Ας μην ξεχνάμε και το νέο Espace που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2014 και του οποίου η εμπορία έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2015.

Πρώτη εικόνα από το εσωτερικό

Διπλό χτύπημα
Αν και το όνομα του είναι κρυμμένο μυστικό, το νέο sedan θα αντικαταστήσει τόσο την Laguna III όσο και το Latitude. Θα αντιπροσωπεύει επίσης την μεγάλη επίθεση της γαλλικής εταιρείας σε αυτή την ιδιαιτέρως δύσκολη κατηγορία.

Κινεζική δίψα για εκδίκηση και κατάκτηση
Η γαλλική εταιρεία δεν στοχεύει πρωτίστως στην ευρωπαϊκή αγορά. Από την Renault παραδέχονται ότι έχουν έναν ετήσιο στόχο των 16.000 πωλήσεων στη Γαλλία. Η σωτηρία είναι πολύ περισσότερο στην Κίνα, όπου το sedan θα είναι πολύ πιο δημοφιλής. Η Renault έχει θεση ως βασικό αντίπαλο το Volkswagen Passat βέβαια θα πρέπει να αντιμετωπίσει και το νέο Peugeot 508 II (2017).

Πιο ευρύχωρο με υψηλή τεχνολογία
Εάν η Laguna III (4,70 m) ήταν μια από τις μικρότερες της κατηγορίας (το βραβείο πηγαίνει στην BMW Σειρά 3 με 4,62 m), το μέγεθός θα μεγαλώσει κατά πολύ, ιδίως όσον αφορά το μεταξόνιο. Όλα προς όφελος των πίσω καθισμάτων, ένα βασικό κριτήριο στην Κίνα. Ο οδηγός θα επωφεληθεί από μια πλήρη γκάμα βοηθημάτων οδήγησης (read signs, head-up display, active cruise control, semi-automatic parking …). Μερικά θα είναι ελεγχόμενα από την μεγάλη οθόνη αφής (ίδια με το νέο Espace), η οποία θα περιλαμβάνει επίσης το σύστημα πολυμέσων R-Link δεύτερης γενιάς.

Laguna + Latitude = Atalans;
Τι όνομα θα δώσει η γαλλική εταιρεία; Αναμένεται διαφορετικό σε όλα του καθώς ο κατασκευαστής δημιούργησε ήδη σάλο με το Kadjar. Το όνομα Atalans (σχετικό άρθρο), που κατατέθηκε τον περασμένο χρόνο είναι μέσα στις επιλογές. Λογικά η Renault θα μας δώσει το όνομα λίγο πριν την παρουσίαση του μοντέλου, όπως έγινε και με το SUV Kadjar.
[RENAULTNEWS]



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...