Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H ομάδα της FMX4Ever αγωνίζεται με Dunlop Geomax MX52 και Geomax MX71 από το 2015

H ομάδα της FMX4Ever αγωνίζεται με Dunlop Geomax MX52 και Geomax MX71 από το 2015
Η Dunlop, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών για μοτοσικλέτες, ανακοινώσε ότι θα υποστηρίξει τη χορηγία της Red Bull στην ομάδα freestyle motocross FMX4Ever. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η Dunlop θα παρέχει προηγμένα off-road ελαστικά για μοτοσικλέτες στην συγκεκριμένη ομάδα. Άλλωστε και οι δύο εταιρίες αντιλαμβάνονται τη συνεργασία, ως ένα πρώτο βήμα μιας στρατηγικής εταιρικής σχέσης που έχουν στόχο να ενισχύσουν στο μέλλον.

Η Dunlop είναι ενθουσιασμένη για την υποστήριξη των daredevils της FMX4EVER που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του διεθνούς αθλήματος Freestyle Motocross (FMX). Το FMX, με καταβολές από τη Νότια Καλιφόρνια, δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ΄90, όταν θρυλικοί αναβάτες όπως ο Mike Metzger και ο Jeremy McGrath άφησαν το στίγμα τους και εξασφάλισε τη θέση του ως άθλημα στη διεθνή σκηνή τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, το FMX4EVER είναι η μεγαλύτερη διεθνής ομάδα freestyle motocross στον κόσμο και λαμβάνει μέρος σε πάνω από 60 εκδηλώσεις ετησίως. Με το μεγαλύτερο σύστημα logistics στον κόσμο η ομάδα FMX έχει καταφέρει όχι μόνο να είναι άκρως ανταγωνιστική μέρα με τη μέρα, αλλά και να κατακτήσει 4 τίτλους στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα FIM IFMXF, 3 παγκόσμια ρεκόρ, 11 μετάλλια σε X-Games και ένα Πρωτάθλημα Red Bull X-Fighters.

Ο Andy Marfleet, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Dunlop Motorcycle EMEA δήλωσε σχετικά: «Με τα ταλαντούχα μέλη της ομάδας που προέρχονται από Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, τις ΗΠΑ και ολόκληρη την Ευρώπη, η ομάδα FMX4Ever, με βάση το Βέλγιο, συνεχώς αποδεικνύει ότι η λέξη “αδύνατο” δεν είναι μέρος του λεξιλογίου της», και συνέχισε «είμαι πεπεισμένος ότι τα ελαστικά Dunlop Geomax MX52 και Geomax MX71 θα “ταιριάξουν” απόλυτα με τους αναβάτες για να πραγματοποιήσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά το επόμενο θεαματικό άλμα. Πολλοί αναβάτες παγκόσμιας κλάσης FMX επιλέγουν τα ελαστικά MX52 και MX71, καθώς καλύπτουν τις ανάγκες του freestyle motocross και τους προσφέρουν τις επιδόσεις που απαιτούνται.»

Το ελαστικά GEOMAX MX71 για σκληρό έδαφος και τα intermediate ελαστικά MX52 προσφέρουν τεχνολογία αιχμής για χωμάτινες επιφάνειες και την ομάδα FMX4Ever. Και οι 2 τύποι ελαστικών τόσο μπροστινοί όσο και οι πίσω είναι κατευθυντικοί και αποδίδουν τόσο κατά το φρενάρισμα όσο και κατά την επιτάχυνση, το οποίο είναι ακριβώς ότι χρειάζεται για ράμπες και υποδοχείς αλμάτων. Το δίδυμο των MX52 και MX71 επιτρέπουν στην ομάδα της FMX4EVER να ανταποκρίνεται σε επιφάνειες από σκληρό χώμα πάνω από αμμώδες οδόστρωμα μέχρι ράμπες από χαλίκι. Η ομάδα FMX4Ever θα χρησιμοποιήσει τα GEOMAX MX52 και MX71 80/100-21 ως μπροστινό ελαστικό και το MX52 MX71 και 110 / 90-19 ως πίσω ελαστικό.

«Τα ελαστικά Dunlop GEOMAX MX52 και MX71 αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι της εξασφάλισης μιας αποδοτικής επίδοσης. Αυτά τα ελαστικά με καταπληκτική πρόσφυση θα μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε τα πιο απαιτητικά άλματα με ταχύτητα και στυλ. Βλέπουμε αυτά τα ελαστικά ως ένα μεγάλο βήμα στη συνεργασία μας ώστε να πραγματοποιήσουμε τις επόμενες επιδόσεις-ρεκόρ», δήλωσε ο Jimmy Verburgh, Project Management και Marketing της FMX4Ever.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Dunlop θα προσφέρει τα 125 χρόνια μηχανικής της εμπειρίας, που χτίστηκαν μέσω της ειδίκευσης της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό σε πρωταθλήματα όπως το 500cc, 250cc και 125cc Παγκόσμιο Πρωτάθλημα GP και Superbike.

«Η Dunlop κουβαλά σημαντική κληρονομιά στη χρήση της τεχνολογίας αιχμής για την υποστήριξη των οδηγών ώστε να προχωρούν ακόμα περισσότερο. Ανυπομονώ να έρθουν νέες εκπληκτικές επιδόσεις, χάρη σε αυτή τη συνεργασία» συμπλήρωσε ο Τζίμι Verburgh.


Σχετικά με την Dunlop
Η Dunlop είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών υψηλών και υπέρ -υψηλών επιδόσεων στον κόσμο με εντυπωσιακό ιστορικό επιτυχιών στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Dunlop αποτελεί τεχνικό συνεργάτη των Suzuki Endurance Race Team, Honda Racing, Kawasaki και της HRC Τeam, ενώ είναι και ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών στα Moto2 και Moto3.
Η πλούσια αγωνιστική εμπειρία της Dunlop έχει οδηγήσει σε καινοτόμες τεχνολογίες για ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή οδήγηση μοτοσικλέτας. Τα τελευταία ελαστικά δρόμου της Dunlop τοποθετούνται σε μοτοσικλέτες από τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι Honda, Kawasaki, KTM, Ducati, Harley-Davidson και η Suzuki.

Εσείς τί θα κάνατε αν σας χάλαγε η όπισθεν του αυτοκινήτου σας και δεν είχατε χρήματα για την επισκευή; #VIDEO #ΧΙΟΥΜΟΡ
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015


Μπορεί ένα αυτοκίνητο να κάνει σκοινάκι πραγματοποιώντας άλματα 3,5 μέτρων ξανά και ξανά; (video) #VIDEO #ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...