Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τακτικές αρχαιρεσίες /Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο ΣΕΑΑ

Στα πλαίσια της τριετούς ανανέωσης που προβλέπει το καταστατικό του ΣΕΑΑ, τη 16η Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που εκπροσωπεί από το 1934 το σύνολο των εθνικών διανομέων οχημάτων της χώρας, εισαγωγέων επιβατικών, φορτηγών, λεωφορείων και δικύκλων, έχει την εξής σύνθεση:


Πρόεδρος: κ. Βασιλάκης Θ. Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: κ. Τάκη Π. Σταύρος
Γενικός Γραμματέας: κ. Σαρακάκης Δ. Ιωάννης
Ταμίας: κ. Κοντέλλης Ε. Ιωάννης
Μέλη: κ. Αραβανής Ν. Αριστείδης
κ. Θεοχαράκης Ι. Παναγιώτης
κ. Συγγελίδης Γ. Πολυχρόνης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έθεσε ως πρώτιστο στόχο την αντιμετώπιση της οξείας κρίσης που βιώνει ο κλάδος, που δυστυχώς ως σήμερα έχει αποτέλεσμα να έχει χαθεί το 54,3% των θέσεων εργασίας στα επίσημα δίκτυα διανομής και πλέον των 46.900 θέσεων στον ευρύτερο χώρο του αυτοκινήτου, βάσει επίσημων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Σημειώνεται, ότι η αγορά και χρήση του αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνεχίζει να προσφέρει απασχόληση σε σχεδόν 61.700 εργαζομένους, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων απασχολείται σε βιοτεχνικές /παραγωγικές δραστηριότητες (κλάδος συντήρησης και επισκευής), ενώ εισφέρει σε πλέον του 9,6% των τακτικών εσόδων του προϋπολογισμού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...