Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα έλευση - Παγκόσμια πρεμιέρα για το Outlander ΜΥ2016 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Outlander ΜΥ2016 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης
Η Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA) προγραμματίζει την παγκόσμια πρεμιέρα του 2016 Outlander κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στο North Hall (περίπτερο 260) την Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2015 στις 11:30a.m. ET. Το 2016 Outlander θα είναι το πρώτο μοντέλο της Mitsubishi που θα παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική εικόνα της μάρκας.

Το 2016 Outlander είναι ένα προηγμένο crossover που περιλαμβάνει πάνω από 100 μηχανολογικές και σχεδιαστικές βελτιώσεις, διαθέτοντας νέα, δυναμική εμφάνιση, αναβαθμισμένες επιδόσεις στο δρόμο, μειωμένα επίπεδα θορύβων, βελτιωμένη οδηγική άνεση και οδική συμπεριφορά, καλύτερη απόκριση του γκαζιού και μία κομψότερη και παράλληλα λειτουργική καμπίνα. Το νέο 2016 Outlander προβάλλει την έμφαση της μάρκας στο στυλ, την πολιτισμένη λειτουργία και τη συνολική οδηγική εμπειρία.
Για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο περίπτερο της Mitsubishi Motors στη Νέα Υόρκη, η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη μετάδοση μέσω διαδικτύου παρακαλούμε ανατρέξτε στο media.mitsubishicars.com.
Όλες οι λεπτομέρειες για το 2016 Outlander, θα δημοσιευτούν στις 11:30a.m. ET στις 2 Απριλίου, 2015.
Σχετικά με τη Mitsubishi Motors North America, Inc.
Η Mitsubishi Motors North America, Inc., (MMNA) είναι υπεύθυνη για την έρευνα & εξέλιξη, την παραγωγή, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της Mitsubishi Motors στις ΗΠΑ. Η MMNA πουλά μοντέλα sedan και crossovers/SUVs μέσω ενός δικτύου περίπου 380 εμπόρων. Η MMNA είναι πρωτοπόρος στην εξέλιξη πολύ αποδοτικών, οικονομικών νέων βενζινοκίνητων οχημάτων, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί την κορυφαία τεχνογνωσία της σε ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας στην εξέλιξη μελλοντικών μοντέλων EV και PHEV. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου της Mitsubishi Motors στο (888) 560-6672 ή επισκεφθείτε media.mitsubishicars.com.


Μπορεί ένα αυτοκίνητο να κάνει σκοινάκι πραγματοποιώντας άλματα 3,5 μέτρων ξανά και ξανά; (video) #VIDEO #ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015


Εσείς τί θα κάνατε αν σας χάλαγε η όπισθεν του αυτοκινήτου σας και δεν είχατε χρήματα για την επισκευή; #VIDEO #ΧΙΟΥΜΟΡ
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...