Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SpeedSector Racetrack Experience | Monza 2014 [Photo & Video]

Το SpeedSector πέρασε τα Ελληνικά σύνορα και διοργάνωσε ένα ακόμα event. Αυτή τη φορά το menu περιελάμβανε ένα μεγάλο road trip από την Ελλάδα ως την Ιταλία και συγκεκριμένα την πίστα της Monza. Φυσικά η πίστα F1 της Monza ήταν το κεντρικό θέμα αλλά στο εξαήμερο event, τα μέλη του SpeedSector επισκέφθηκαν το μουσείο της Ferrari στο Maranello αλλά και το ολόφρεσκο μουσείο Enzo Ferrari στην Modena. Παράλληλα, η διαμονή σε εντυπωσιακά ξενοδοχεία αλλά και το δείπνο σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ιταλίας, έκανε το road trip ακόμη πιο ενδιαφέρον. Ας πάμε να τα δούμε λιγάκι πιο αναλυτικά όμως…

Τα εντυπωσιακά supercars ξεκίνησαν την διαδρομή τους από την Αθήνα για την Πάτρα. Εκεί, με την υποστήριξη της Superfast Ferries ταξίδεψαν ως την Ancona της Ιταλίας. Η διαδρομή θα περνούσε από πολλές πόλεις της Ιταλίας όπως Rimini, Imola, Bologna και άλλες, μέχρι να φτάσουν στη Modena και το βραβευμένο εστιατόριο Antica Moka.

Τις επόμενες ημέρες τα μέλη του SpeedSector θα επισκέπτονταν τα μουσεία της Ferrari σε Maranello και Modena. Συγκεκριμένα το γνωστό σε όλους Μουσείο της Ferrari δίπλα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Ιταλικής Αυτοκινητοβιομηχανίας ήταν το πρώτο στη σειρά, εκεί όπου μπορούσες να δεις την LaFerrari, την F40LM καθώς και όλη την ιστορία της Ferrari μέσα από δεκάδες αγωνιστικές και μη εκδόσεις της. Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή των μελών του SpeedSector στο F1 Simulator όπου όπως φαντάζεστε, τα πειράγματα μεταξύ τους έδιναν κι έπαιρναν. Το δεύτερο και ολοκαίνουργιο μουσείο ήταν το Museo Casa Enzo Ferrari στην Modena. Ένα μουσείο που καταφέρνει να σε κάνει να ανατριχιάσεις από τον τρόπο που έχει επιλέξει να προβάλει την ζωή του Enzo Ferrari. Ένα μουσείο που πραγματικά σε καθηλώνει και η επίσκεψή του σε αυτό, θα σου μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Η επόμενη ημέρα ήταν και η καλύτερη. Αφού το βραβευμένο ξενοδοχείο Hotel de la Ville φρόντισε για την άψογη διαμονή των μελών του SpeedSector, σειρά είχε το ολοήμερο track day στην πίστα F1 της Monza. Την πίστα με την μεγαλύτερη μέση ωριαία ταχύτητα από όλες τις πίστες του πρωταθλήματος αλλά και την πίστα που απαιτεί ανθεκτικά φρένα. Εκεί το SpeedSector συνεργάστηκε με μία από τις καλύτερες εταιρίες διοργάνωσης track day στην Ευρώπη, την Γερμανική Pistenclub . Η διασκέδαση ήταν εγγυημένη. Όλα τα αυτοκίνητα των μελών του SpeedSector είχαν στις πόρτες τους ένα αυτοκόλλητο που δήλωνε άμεσα την κατάσταση: Ελληνική σημαία, logo της πίστας της Monza και πάνω από αυτά, το logo του SpeedSector. Η Ελλάδα έδωσε δυναμικό παρόν στην πίστα με μερικά από τα αυτοκίνητα να σημειώνουν απίστευτα χαμηλούς χρόνους και φυσικά να τραβούν τα βλέμματα των υπόλοιπων συμμετεχόντων. Το promo video μας, τα λέει φυσικά όλα μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά!

Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε ατελείωτο γέλιο, αδρεναλίνη, βόλτες στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο, ψαγμένες γεύσεις και… ίσως πάρετε μια μικρή ιδέα για το πόσο όμορφα και αξέχαστα πέρασαν τα μέλη του SpeedSector σε αυτό το event.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το SpeedSector έχει στο πρόγραμμά του πολλά και εντυπωσιακά event και εκπλήξεις για τους επόμενους μήνες…





























Πηγή: Speedsector.com




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...