Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Opel Mokka ‘ποζάρει’ στο Golden Hall

Η επιτυχημένη πορεία και η υψηλή ζήτηση που απολαμβάνει το μικρό SUV της Opel στην Ευρώπη, οδήγησε τη μάρκα σε νέες επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια δολάρια για την μεταφορά της παραγωγής στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Zaragoza της Ισπανίας, όπου κατασκευάζονται τα Corsa και Meriva.

Στην Ελλάδα το Opel Mokka κερδίζει όλο και περισσότερο την προτίμηση των πελατών.

Με την ευκαιρία της έλευσης της νέας βενζινοκίνητης έκδοσης 1.4 - 4Χ2 η Opel αποφάσισε να ‘τοποθετήσει’ στο GoldenHall ένα ΜΟΚΚΑ, με σκοπό να...
‘ποζάρει’ δίπλα σε επώνυμες μάρκες από τις 17 Ιανουαρίου και μέχρι τις 17 Μαρτίου του 2014, για χάρη εκείνων που θέλουν να το γνωρίσουν από κοντά.

Άνθρωπος της Opel, θα βρίσκεται εκεί τις καθημερινές από τις 17.00 έως τις 21.00, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 11.30 έως τις 19.30, για να βοηθήσει όσους επιθυμούν να το ‘εξερευνήσουν’ και να ‘αποδράσουν’ μαζί του.

Από το καλοκαίρι του 2012 που λανσαρίστηκε, το Opel Mokka διανύει μία επιτυχημένη πορεία. Το στυλάτο SUV έχει κερδίσει όχι μόνο την εκτίμηση των ειδικών αλλά και τις καρδιές των πελατών. Το Mokka είναι στο top 3 των πωλήσεων SUV σε πολλές Ευρωπαϊκές αγορές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...