Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

LeasePlan: Διεύρυνση παρουσίας στη Θεσσαλονίκη - Σημαντική ανάπτυξη της εταιρείας στη Β. Ελλάδα, όπου άνοιξε νέο γραφείο - Αύξηση της τάξης του 25% στην αγορά της Β. Ελλάδος το 2013

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου, 2014: Με νέα γραφεία στη Θεσσαλονίκη η LeasePlan ενδυναμώνει την ήδη ισχυρή παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα, όπου κατά τη διάρκεια του 2013 παρουσίασε αύξηση 25%. Επτά χρόνια έπειτα από την ίδρυση του πρώτου γραφείου της στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διαχειρίζεται ήδη περισσότερους από 250 πελάτες, η LeasePlan εγκαινιάζει τις νέες της εγκαταστάσεις. Με αφορμή το νέο γραφείο, η εταιρεία πραγματοποίησε εκδήλωση στην οποία παρουσίασε την πορεία της στη Βόρεια Ελλάδα στους πελάτες και προμηθευτές της.
Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γραφείου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος δήλωσε:
«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στη δυναμική της αγοράς της Θεσσαλονίκης και ενισχύουμε περαιτέρω την ήδη επιτυχημένη μας παρουσία με τη δημιουργία του νέου μας γραφείου. Σκοπός της στρατηγικής μας αυτής κίνησης είναι να καλύψουμε με άρτιο και εξατομικευμένο τρόπο τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.»

Η LeasePlan έχει ήδη συμπληρώσει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά επιτυγχάνοντας συνεχώς θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Ανταποκρινόμενη σε μια αγορά γεμάτη προκλήσεις, κινείται με στρατηγικό άξονα την υγιή ανάπτυξη και την προσφορά ολοκληρωμένων και καινοτόμων λύσεων. Εξελίσσεται συνεχώς και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση της αγοράς αποδεικνύοντας ότι δίκαια συγκαταλέγεται στις πλέον ηγετικές μορφές της. 

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan
Η LeasePlan είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικού στόλου. Ιδρύθηκε το 1963, στην Ολλανδία και σήμερα έχει παρουσία σε 31 χώρες. Η LeasePlan διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της, περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα, σε χρονομίσθωση. Απασχολεί περίπου 6.296 άτομα προσωπικό. 

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan Hellas
Η LeasePlan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, το σύνολο των οχημάτων σε χρονομίσθωση που διαχειρίζεται φθάνει τα 10.300, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.000 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 72 εργαζομένους και έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με υψηλότατο δείκτη (TRI*M Index 81) στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών (Customer Satisfaction Survey).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...