Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BMW Σειρά 2 Coupe : Δύο επιπλέον κινητήρες diesel αμέσως μετά το λανσάρισμα

Η BMW Σειρά 2 Coupe θα γίνει νέο πρότυπο σπορ επιδόσεων στην premium μικρή κατηγορία από το Μάρτιο του 2014. Αμέσως μετά το λανσάρισμα, η σειρά θα αποκτήσει δύο εκδόσεις diesel. Σε δύο πρόσθετες κατηγορίες ισχύος, η BMW 218d Coupe και η BMW 225d Coupe προσφέρουν έναν ιδανικό συνδυασμό απόδοσης και δυναμικών επιδόσεων BMW. Η BMW 218d Coupe υιοθετεί ...
στάνταρ εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Προαιρετικά, το μοντέλο αυτό εφοδιάζεται με οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic. Ο κινητήρας της BMW 225d προσφέρεται σε συνδυασμό με οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic.
 
Και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν ένα δίλιτρο, τετρακύλινδρο diesel με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo. Στη BMW 218d Coupe, αυτή η τεχνολογία κινητήρα περιλαμβάνει υπερσυμπιεστή με εισαγωγή μεταβλητής γεωμετρίας και άμεσο ψεκασμό Common Rail με ηλεκτρομαγνητικά μπεκ.

Η μέγιστη ισχύς των 105 kW/143 hp και η μέγιστη ροπή των 320 Nm βοηθούν το αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε 8,9” (αυτόματο κιβώτιο: 8,6”). Η μέση κατανάλωση της BMW 218d Coupe με μηχανικό κιβώτιο είναι 4,3 – 4,5 lit / 100 km. Σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο, το αυτοκίνητο καταναλώνει 4,2 – 4,4 lit καυσίμου / 100 km. Οι εκπομπές CO2 είναι 114 - 119 grams/km (αυτόματο: 111 - 117 grams / km) (τιμές σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, ανάλογα με τον επιλεγμένο τύπο ελαστικού).

Η υπερσυμπίεση πολλαπλών σταδίων και ο άμεσος ψεκασμός Common Rail με πιεζοηλεκτρικά μπεκ βοηθούν τον κινητήρα της BMW 225d Coupe στην απόδοση μέγιστης ισχύος 160 kW/218 hp και μέγιστης ροπής 450 Nm. Αυτή η ισχυρότερη έκδοση diesel του δίθυρου οχήματος επιταχύνει από 0 - 100 km/h σε 6,3”. Το αυτοκίνητο συνδυάζει σπορ επιδόσεις με άριστη κατανάλωση. Η BMW 225d Coupe έχει μέση κατανάλωση 4,7 lit/100 km (Επίπεδο εκπομπών CO2: 124 g/km).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...