Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BMW Σειρά 3 Gran Turismo : Νέος εξακύλινδρος κινητήρας diesel , BMW xDrive για δύο επιπλέον μοντέλα

Από την άνοιξη του 2014, η BMW Σειρά 3 Gran Turismo γίνεται ακόμα πιο ελκυστική με δύο πρόσθετες εκδόσεις με straight six κινητήρα και οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic στάνταρ. Στη γκάμα μοντέλων προστίθεται η BMW 330d Gran Turismo με 3λιτρο κινητήρα που αποδίδει μέγιστη ισχύ 190 kW/258 hp και μέγιστη ροπή 560 Nm. Εάν ο πελάτης το επιθυμεί, η νέα έκδοση...
κινητήρα μπορεί να συνδυαστεί με xDrive. Η BMW 330d Gran Turismo επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 5,7” (BMW 330d xDrive Gran Turismo: 5,4”). Η μέση κατανάλωση είναι 5,1 – 5,2 lit (5,4 lit) / 100 km. Οι εκπομπές CO2 είναι 135 - 136 ή 142 - 143 grams / km, αντίστοιχα (τιμές σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, ανάλογα με τον επιλεγμένο τύπο ελαστικού).

Η νέα BMW 335d xDrive Gran Turismo χαρακτηρίζεται από μία ασυμβίβαστη υπεροχή. Αυτό το μοντέλο εφοδιάζεται με τετρακίνηση και υπερσυμπιεστή πολλών σταδίων με άμεσο ψεκασμό Common Rail και πιεζοηλεκτρικά μπεκ, μία τεχνολογία που το βοηθά να αποδίδει 230 kW/313 hp και μέγιστη ροπή 600 Nm. Η επιτάχυνση 0 - 100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,9”. Η μέση κατανάλωση είναι 5,6 – 5,7 lit / 100 km. Το επίπεδο εκπομπών CO2 είναι 148 - 149 grams / km (τιμές σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, ανάλογα με τον επιλεγμένο τύπο ελαστικού).

Επιπλέον, από την άνοιξη του 2014, μία σειρά καινοτομιών θα διατίθεται με όλα τα μοντέλα BMW Σειράς 3 με ελκυστικές επιλογές ειδικού εξοπλισμού όπως: προβολείς Xenon, προσαρμοζόμενα φώτα στροφών, BMW Head-Up Display, High-Beam Assistant και Speed Limit Info με No Passing Indicator.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...